Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό τονίζει την παρόρμηση αλλά και την ένταση. Σήμερα όλα θα είναι γρήγορα ναι, μα όχι πρόχειρα γιατί ο Άρης στην Παρθένο ...καραδοκεί! Αν νοιώσετε πως «δεν σας πάει», η επιλογή της ξεκούρασης είναι ...
προτιμότερη.


Κριός
Σκεπτόμενοι το ποσό τυχεροί είστε ίσως σκεφτείτε και κάποιους συνάνθρωπους σας. Φιλανθρωπία και συμπόνια πολύ πιθανό να χαρακτηρίζει τις πράξεις σας σήμερα με έναν ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο. Νιώθετε μία εσωτερική ανάγκη για "ψυχική" συνεργασία με τον σύντροφο ή κάποια πολύ φίλη σας. Με χαρά θα προσφέρετε στους άλλους όχι απλά το περίσσευμα αλλά το υστέρημά σας.


Ταύρος
Οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις σήμερα έχουν να αναδείξουν νέα άτομα που νοιάζονται, τα πάντα όμως θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να συμβιβαστείτε με ορισμένες καταστάσεις ή με τις υποδείξεις κάποιων που ενδιαφέρονται για σας. Απροσδόκητες επισκέψεις θα σας δώσουν μεγάλη χαρά ενώ θα σας δώσουν και κάτι που θα σας φάνει ιδιαίτερα χρήσιμο.


Δίδυμοι
Η διασκέδαση με άλλους ίσως αποδειχτεί αρκετά ωφέλιμη. Συναισθηματική αρμονία και καλή διάθεση θα χρωματίσουν την ημέρα αλλά κυρίως θα σας δοθεί η ευκαιρία να καταλάβετε πως μέσα από την σχέση σας παίρνετε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα φαντάζεστε. Κάποια πράγματα ίσως χρειάζονται να είναι κατόπιν συνεννόησης.


Καρκίνος
Σύμμαχός σας σήμερα είναι η αγάπη των δικών σας ανθρώπων αλλά και η ψυχική δύναμη. Μια ημέρα γεμάτη έμπνευση και ιδεαλισμό η οποία θα σας βοηθήσει στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε αυτούς που αγαπάτε. Το πρόγραμμα ίσως δεν πάει όπως το έχετε υπολογίσει, αφού δεν αποκλείεται ξαφνικές επισκέψεις να σας χαλάσουν την βόλεψη αλλά να ομορφύνουν το τοπίο.


Λέων
Κατά την διάρκεια της ημέρας θα διαπιστώσετε πως είστε ιδιαίτερα αγαπητοί και δημοφιλείς, αφού τα τηλέφωνα θα χτυπούν συνεχώς. Θα ξεσηκωθείτε για να κάνετε κάποιες επισκέψεις και συναντήσεις κι έτσι θα πάει όλο το βράδυ εκτός και αν το ταίρι σας έχει άλλη άποψη, γιατί λόγω της έντονης κοινωνικότητάς σας, δεν είχατε χρόνο να του αφιερωθείτε και πρέπει να δοθούν οι σχετικές ...εξηγήσεις!


Παρθένος
Ξαναβάζοντας σιγά-σιγά τα πράγματα σε ένα προγραμματισμό η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μεταβατικό στάδιο μεταξύ των γιορτών και της επιστροφής στην καθημερινότητα. Η συνεχής ένταση λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων τις τελευταίες ημέρες ίσως να σας έχει δημιουργήσει κάποια σωματική εξασθένηση. Στα αισθηματικά, μέσα από την σχέση σας θα λάβετε τις απαραίτητες φροντίδες για να επανέλθετε ακμαίοι και δυνατοί.


Ζυγός
Η μέρα σας βρίσκει να προσπαθείτε να μπείτε σε μια τάξη. Βέβαια η Σελήνη απέναντί σας ίσως σας δώσει ευκαιρίες να βγείτε λίγο έξω, κάτι σαν την αποθεραπεία που κάνουν οι αθλητές, αλλά σύντομα θα επιστρέψετε στην βάση σας. Από το απόγευμα και μετά, ίσως πρέπει να είσαστε εντελώς χαλαροί μιας και η επικείμενη αντίθεση Σελήνης-Κρόνου ίσως σας εμφανίσει σημάδια κόπωσης.


Σκορπιός
Η ευκολία που θα έχετε σήμερα στο να "μεταδώσετε" αυτά που σκέπτεστε στους άλλους θα έχει θετικά αποτελέσματα στην επικοινωνία σας. Κάποιες συζητήσεις ίσως γίνουν πιο θερμές, ειδικά για ζητήματα επιλογής. Δεν αποκλείεται να νοιώσετε πως οι άλλοι έχουν διάθεση να σας κρίνουν αλλά τελικά αυτό είναι μάλλον δικές σας σκέψεις και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Τοξότης
Μία μάλλον εύκολη μέρα με τα πράγματα να ρέουν όπως πρέπει. Η καλή διάθεση θα συμβάλλει στο να επιλύσετε τις όποιες διαφορές προκύψουν και να αφοσιωθείτε αναπόσπαστοι στην ...διασκέδαση σας! Αισθηματικά, κάποια είδηση θα σας ενθουσιάσει και θα σας προτρέψει να αναβάλετε κάποια πράγματα που δεν ήταν και η πρώτη σας επιλογή.


Αιγόκερως
Σήμερα θα καταλάβετε πως περιστοιχίζεστε από άτομα που σας αγαπούν ιδιαίτερα. Και η συναισθηματική ισορροπία θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε κοινωνικές και άλλες υποχρεώσεις που αρχικά σας φαίνονται «βουνό». Πάρτε πρωτοβουλία, όπου και όταν χρειαστεί, για μια σύντομη διασκέδαση. Ίσως η γνώμη σας να έχει καλύτερα αποτελέσματα από ότι των άλλων.


Υδροχόος
Ο κόσμος κάνει πως και πως για την παρέα σας αλλά και εσείς που να πρωτοπάτε; Κοινωνικές ή και ...ρομαντικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν σήμερα. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και οι φίλοι σας φαίνεται πως θα σας συμμεριστούν και θα σας ακολουθήσουν στην ...τρέλα σας! Κάποιες συζητήσεις, όσο και αν θέλετε να τις κρατήσετε σε σοβαρό επίπεδο, από μόνες τους θα δημιουργήσουν καταστάσεις γέλιου.


Ιχθύες
Σήμερα θέλετε να κάνετε πράγματα, χωρίς να σας ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Μια ημέρα κατάλληλη για επαφές και έντονη επιθυμία για πιο ανοικτή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Στα αισθηματικά ίσως δεχτείτε προτάσεις και δώρα που θα σας ξαφνιάσουν. Έτσι, η συναισθηματική φλόγα που τρεμόσβηνε, αναζωπυρώνεται και γίνεται ...λαίλαπα που θα σας συνεπάρει!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...