Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Οι Άγγλοι παίζουν μπάλα


Καλημέρα , χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Η Χρονιά κλασσικά ξεκινάει με τους Άγγλους να παίζουν μπάλα. Πάμε να δούμε ορισμένα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν και κάποιες προτάσεις.



Στην Πρέμιερ κρατάμε μόνο το διπλό της Τσέλσι σε απόδοση 1.60. Μετά από 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη η ομάδα του Αμπράμοβιτς οφείλει να κερδίσει την Γούλβς.


Στην Τσάμπιονσιπ η Μίντλεσμπρο έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 2η θέση του πρωταθλήματος και να διεκδικεί την απευθείας άνοδο. Λογικά στην φόρμα που βρίσκεται θα πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.


Η Πρωτοπόρος Σαουθάμπτον δύσκολα θα γκελάρει στην έδρα της Μπράιτον, η οποία έρχεται από 4 σερί ήττες. Το διπλό σε απόδοση κοντά στο 2.00 έχει στοιχηματική αξία.


Ιπσουιτς και Νότιγχαμ είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας και οι δύο 2-1-7 στα τελευταία 10 παιχνίδια. Θα επιλέξουμε εδώ το Χ2.


Στις μικρές κατηγορίες τώρα...


Καλές πιθανότητες έχει η Μπαρνέτ να πάρει την νίκη απέναντι στην Μπρίστολ Ρ. Οι φιλοξενούμενοι πάνε απο ήττα σε ήττα έχοντας δεχτεί 12 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια. Ο άσσος αξίζει την προσοχή μας.


Άνοδο διεκδικεί η Σουίντον και απέναντι στην ντεφορμέ και χωρίς νίκη στα τελευταία 10 Γουίμπλετον, μπορεί να πάρει το τρίποντο.


Στην Σκωτία η Σέλτικ θα περάσει με διπλό από την έδρα της τελευταίας της βαθμολογίας Ντανφέρμλιν, αλλά η απόδοση είναι πολύ χαμηλή.


Στην τρίτη κατηγορία Κουίνς Πάρκ και Πίτερχεντ έχουν καλές πιθανότητες σε ιδιαίτερα δυνατές αποδόσεις.






Πάμε με δυάδα ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΑΡΝΕΤ σε απόδοση 3.36


και ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ σύστημα 2/3


Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο betcast.gr







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...