Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Men affair: Επτά λόγοι που μια γυναίκα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου!

Ίσως να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν επιλέγαμε λόγους που μια γυναίκα δεν θέλει, ωστόσο σας άντρα σε αφορά να ξέρεις γιατί σε θέλει, γιατί ξαπλώνει στο ίδιο κρεβάτι μαζί σου, γιατί σου δίνεται να το πούμε πιο ...
απλά.


Παρακάτω θα δούμε 7 λόγους που μια γυναίκα κάνει σεξ με έναν άνδρα. Χιουμοριστικό το ύφος σε κάποιους από αυτούς. Λίγο πολύ αληθεύουν όμως.


7. Θέλει να σε υποτάξει!
Οι γυναίκες γενικότερα δεν έχουν τον κυρίαρχο ρόλο του αρσενικού και είναι πιο δύσκολο να υποτάξουν εκείνες έναν άνδρα παρά αυτός εκείνες. Όταν όμως μιλάμε για σεξ τα πράγματα διαφέρουν καθώς η κυρία θα επιστρατεύσει τη σεξουαλικότητά της και θα σε κάνει ότι θέλει. Εμ, αν θέλει μια γυναίκα κάτι, το παίρνει…


6. Δεν μπορεί να ευχαριστήσει τον εαυτό της!
Υπάρχει κι αυτό όμως. Κάποιες δεν μπορούν να ζήσουν την απόλυτη κορύφωση. Έχουν την ανάγκη του άντρα τότε.


5. Επιζητά μεγαλύτερη αξία!
Την έχεις ψηλά και την προσέχεις, κάνεις σεξ μαζί της συχνά και δείχνεις ότι την θες πραγματικά αλλά δεν της φτάνει και θέλει κι άλλο. Δεν είναι ότι έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και θέλει να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της. Απλά θέλει να ανεβαίνει επίπεδο συνέχεια.


4. Δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου!
Τώρα οι άνδρες της παρέας φτιάχτηκαν! Σου λέει είμαι Θεός! Την έχω. Δεν αντέχει χωρίς εμένα, με θέλει τρελά! Κι άλλα τέτοια. Ναι, περνάει κι αυτό από το μυαλό μιας γυναίκας :P


3. Αισθάνεται σέξι!
Φοράει τα σέξι ρουχαλάκια της, τα ψηλοτάκουνά της, μαλλιά και make-upστην εντέλεια και νιώθει κουκλάρα γενικότερα; Είναι ο τύπος γυναίκας που εμπιστεύεται πολύ τον εαυτό της, είναι σίγουρη για το πώς δείχνει και το σεξ είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς της. Δεν φοβάται να δείξει κάτι, δεν κολλάει στο να πέσει στο κρεβάτι μαζί σου και θα το κάνει!


2. Μεγάλε την έπεισες!
Είναι κάποιες φορές που οι γυναίκες θέλουν να ακούσουν τα σωστά λόγια από το στόμα σου για να προχωρήσουν στο παρασύνθημα. Δεν θέλει πίεση ή πρόστυχες προτάσεις. Αρκεί κάτι δυνατό που θα της εμπνέει εμπιστοσύνη, θα δείχνει πως έχεις κατανόηση και είσαι υποστηρικτής του προκλητικού με ένα χρώμα γλυκύτητας όμως.


1. Είναι μεθυσμένη!
Αφήσαμε στο τέλος το καλύτερο! Νομίζετε πως δεν είναι αλήθεια; Είτε σε θέλει και πρέπει να πιει για να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο, είτε έχει γίνει σκνίπα και κοιμηθεί μαζί σου γιατί δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πάει μαζί σου γιατί είναι μεθυσμένη!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...