Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη η Ελεονώρα Μελέτη

Θα μετακομίσει η Ελεονώρα Μελέτη στη μεσημεριανή ζώνη του STAR, και αν ναι πότε θα γίνει αυτό;" Το συγκεκριμένο ερώτημα απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα τα...
δημοσιογραφικά γραφεία.


Και ενώ όλοι περιμένουν την ανακοίνωση του Star που θα επιβεβαιώνει τις φήμες για μετακίνηση της παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη, εκείνη κάνει νέο συμβόλαιο με το κανάλι με έναν περίεργο όρο που κρύβει πολλά.


Σύμφωνα, όμως, με το ρεπορτάζ του περιοδικού PEOPLE, αυτή τη φορά οι συναντήσεις της παρουσιάστριας με τα στελέχη του καναλιού δεν έγιναν για τη μετακίνησή της Πρωινής Μελέτης στη θέση του Made Ιn Star, αλλά για την ανανέωση του συμβολαίου της, κάτι που πραγματικά χαρακτηρίζεται παράξενο, αφού το συμβόλαιο της Ελεονώρας λήγει το Σεπτέμβριο του 2012 και είναι ιδιαίτερα νωρίς να συζητηθεί!


Το περιοδικό επικαλείται πηγή που γνωρίζει πολλά και αναφέρει ότι στο νέο συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη το οποίο θα έχει ισχύει μέχρι το τέλος του 2014, δεν υπάρχει όρος που αναφέρεται στο ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την παρουσίαση της πρωινής ζώνης. Το περιοδικό επικοινώνησε με την παρουσιάστρια η οποία είπε χαρακτηριστικά: "Η σχέση μου με το STAR και τους ανθρώπους του είναι πιο ισχυρή από τα συμβόλαια".





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...