Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η ροζ ταινία-τσόντα της Μιμής Ντενίση!! (video)

Τι σχέση έχουν η τσόντα-soft πορνό "Μικαέλα, ο γλυκός πειρασμός" και η Έλενα Ντάνου με τη Μιμή Ντενίση;;



Καινούρια κόντρα με μηνύσεις ξεκίνησε η Μιμή Ντενίση. 




Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου πρόβαλαν μέσα από την εκπομπή τους ένα βιντεάκι από την ελληνική αισθησιακή τσόντα του παρελθόντος "Μικαέλα, ο γλυκός πειρασμός". Καθώς σχολίαζαν το βίντεο ανέφεραν οτι η πρωταγωνίστρια της ταινίας με το ψευδώνυμο Έλενα Ντάνου δεν είναι άλλη από τη γνωστή δημοφιλή ηθοποιό Μιμή Ντενίση.




Το θέμα είναι πως η Μιμή Ντενίση έχει αγοράσει στο παρελθόν τα δικαιώματα κάποιων ταινιών και απαγορεύει κατηγορηματικά την αναμετάδοση τους. Έτσι, όπως εξήγησε ο δικηγόρος της, κινήθηκε αυτεπάγγελτα η διαδικασία του αυτοφώρου για τους δυο παρουσιαστές

Η αλήθεια είναι οτι η ταινία "Μικαέλα, ο γλυκός πειρασμός" αναφέρει όχι μόνο ως πρωταγωνίστρια, αλλά και ως σεναριογράφο τη Μιμή Ντενίση. Πρόκειται για τα πρώτα βήματα της γνωστής ηθοποιού στο χώρο της τέχνης.

Η Μιμή Ντενίση όταν ήταν νέα φέρεται να είχε παίξει σε ερωτικές ταινίες soft πορνό, όχι κανονικές τσόντες. Η καταξιωμένη πια ηθοποιός φρόντισε αργότερα να αγοράσει τα δικαιώματα αυτών των ταινίών και να απαγορέψει την προβολή τους.

Είναι αλήθεια οτι φήμες για τσόντες διασήμων ηθοποιών κυκλοφορούν ευρέως. Τα μεγάλα ονόματα που φέρονται να έχουν πρωταγωνιστήσει σε τσόντες περιλαμβάνουν τις Σοφία Αλιμπέρτη, Άννα Φόνσου, Έλενα Ναθαναήλ, Ζωή Λάσκαρη και Αλίκη Βουγιουκλάκη. Κάποιες από αυτές τις τσόντες υπάρχουν και κυκλοφόρησαν αποκλειστικά στο εξωτερικό, ενώ άλλες είναι ανύπαρκτες και οι αποσπασματικές σκηνές που κυκλοφορούν είναι προϊόν μοντάζ.


Πηγή: fimes.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...