Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Μετά το κράξιμο, επέστρεψε το iPhone ο Γερουλάνος - Διαβάστε την ανακοίνωση

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε απο την αγορά κινητού iPhone 4s απο τον Γερουλάνο, που φυσικά το πλήρωσε κανονικά ο μ@λ@κας ο Έλληνας φορολογούμενος, ο υπουργός επέστρεψε το κινητό όταν ...
"πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής". Πόσο γελοίοι είναι τελικά όλοι αυτοί και για πόσο μ@λ@κες μας έχουν. Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γερουλάνος.


"Αναφορικά με Απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια από τις 8/12/2011 και αφορά στην προμήθεια από το ΥΠΠΟΤ συσκευής κινητού τηλεφώνου i-phone 4S, για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού θέλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα εκμετάλλευσης ή παρερμηνείας.


O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μόλις πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε την παραλαβή της και την επαναπροώθησε στην υπηρεσία, ώστε να επιστραφεί.


Επισημαίνεται ότι, παρότι ο κ. Γερουλάνος, ως Υπουργός, δικαιούται σύμφωνα με το νόμο να χρησιμοποιεί υπηρεσιακή συσκευή, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Χρησιμοποιεί το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο τόσο για τις δημόσιες όσο και για τις ιδιωτικές του υποθέσεις, οπότε δεν έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο."


Τα συμπεράσματα δικά σας ...Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...