Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Συνοδός πολυτελείας "βάζει φωτιά" στο Καμπιονάτο


Μπουρλότο στα θεμέλια των σπιτιών πολλών οικογενειαρχών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Serie A της Ιταλίας φρόντισε να βάλει εκρηκτική συνοδός πολυτελείας με το όνομα Αουρόρα Ολιβέιρα.

Μιλώντας σε νυχτερινή εκπομπή στο “Canale 5” η χυμώδης Ιταλίδα που κατοικεί στα προάστια του Μιλάνου ήταν αποκαλυπτική για τους διάσημους συνοδούς της.

 “Είναι ποδοσφαιριστές όλοι από την Serie A αλλά και από την Εθνική ομάδα και είναι όλοι παντρεμένοι. Διατηρώ σχέσεις με τους περισσότερους ενώ με μερικούς είμαστε φίλοι. Κάποιες φορές τους επισκέπτομαι κι εγώ . Μάλιστα σε δωμάτια δίπλα στους προπονητές τους , αλλά με προπονητές δεν έχω πάει ποτέ” είπε ενώ αναφέρθηκε και στις ..ευεργετικές της ικανότητες “Όταν ένας ποδοσφαιριστής πάει μαζί μου , την επομένη βάζει γκολ...” .

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αποσπάσει κάτι πιο συγκεκριμένο για την ταυτότητα των συντρόφων της “Δεν μπορώ να πω ονόματα , μπορώ να πω χρώματα ομάδων . Λευκό , μαύρο, μπλε , κόκκινο. Έχω πάει και με ξένους ποδοσφαιριστές , όχι έγχρωμους...”








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...