Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ζήστε μια νέα εμπειρία στο απέραντο λευκό!

Ανανεωμένο από κάθε άποψη σας περιμένει το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου! Πάνω στις πανέμορφες πλαγιές του όρους Τυμφρηστού (Βελούχι) οι σύγχρονες...
εγκαταστάσεις του σας υποδέχονται προσφέροντας σας όλες τις ανέσεις για να απολάυσετε το αγαπημένο σας σπορ ή τη συγκλονιστική θέα του κατάλευκου χιονισμένου τοπίου!


Από το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλες εκείνες οι παροχές που αυξάνουν την απόλαυση σας!


Από το μοντέρνο καφέ του σαλέ, όπου θα γευτείτε λαχταριστά snacks και εδέσματα για να ξεκουραστείτε από τις έντονες δραστηριότητες σας, ως τα μαθήματα στις σύγχρονες σχολές σκι και τα καταστήματα ενοικίασης και πώλησης ειδών και εξοπλισμού σκι. Οι φίλοι του σκι, αρχάριοι ή προχωρημένοι έχουν στη διάθεση τους 11 πίστες υψηλών προδιαγραφών, για να ανταποκρίνονται σε κάθε βαθμό δυσκολίας ή εμπειρίας.


Οι 2 οργανωμένες πίστες snowboard προσφέρουν έντονες και διασκεδαστικές στιγμές στους λάτρεις του αθλήματος, αλλά και στους απλούς θεατές.


Όσο για τους πιο τολμηρούς και περιπετειώδεις από σας, μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερη δράση σε διάφορες ενδιαφέρουσες ελεύθερες διαδρομές!


Info


Για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου


Απόσταση απο Καρπενήσι: 10χλμ


Υψόμετρο: 1,840μ.


Τοποθεσία: Διαβολότοπος Τυμφρηστού (Βελούχι)


Πρόσβαση: Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου είναι το κοντινότερο χιονοδρομικό σε πόλη στην Ελλάδα. Η πρόσβαση από την πόλη του Καρπενησίου στο χιονοδρομικό είναι ομαλή με ευκρινή σηματοδότηση σε όλη την διαδρομή.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...