Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ζήτησε απαλλαγή ο Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στη Λιβαδειά και οι πράσινοι ζήτησαν απαλλαγή καταθέτοντας στοιχεία. Εντός της ημέρας η απόφαση.

Η εκδίκαση στην πειθαρχική επιτροπή της Super League για τα επεισόδια που έγιναν μετά τον αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός έγινε κανονικά παρά την απεργία των δικηγόρων. Η Αστυνομία υποστήριξε πως δεν έγινε χρήση δακρυγόνου, κάτι που αντέκρουσε ο παρατηρητής.


Η υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού, o oποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πέτσο και είχε μάρτυρα τον Τεντζέρη, ήταν η κατάθεση ενός video με όσα έγιναν αλλά και άλλα στοιχεία, όπως ότι στη θύρα 6 υπήρξαν 400 φίλαθλοι παραπάνω από το κανονικά και ότι δεν υπήρξε συμπλοκή, ούτε επίθεση, αλλά άμυνα για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά της αστυνομίας. Οι «πράσινοι» προσκόμισαν βίντεο που δείχνει αστυνομικό να πετάει δακρυγόνο στο 25` της αναμέτρησης, καθώς και το απόσπασμα από την περιφραφή του αγώνα, όπου ο σπίκερ της Nova το λέει ξεκάθαρα.


Ο Παναθηναϊκός υποστήριξε πως δεν έχει ευθύνη για τα επεισόδια που έγιναν στην πόλη της Λιβαδειάς και ζήτησε την απαλλαγή του. Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...