Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τελευταία αγωνιστική του Γιουροκάπ


Σήμερα το πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα καλό, αλλά έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με χθες, κυρίως από Β Γαλλίας, όσο και από κύπελλο Γερμανίας. Υπάρχει και το Γιουροκάπ στο μπάσκετ που θα στηριχθούμε σήμερα, αφού είναι η τελευταία αγωνιστική και κάποιες ομάδες καίγονται για νίκη.



Στο ποδόσφαιρο καλή τύχη έχει η Μπαστιά στην Γαλλία που μέσα στο γήπεδό της πάντα παίζει πολύ δυνατά. Η Τούρ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και λογικά θα χάσει.


Στο Μονακό η ψυχολογία είναι στα ύψη αφού την ομάδα την αναλαμβάνει ένας Ρώσος επιχειρηματίας με έδρα το Μονακό. Μετά την ισοπαλία στη Χάβρη, θέλει σήμερα την νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Κλερμόν. Μόνο για ζητούμενο μπορεί να μπει το σημείο...


Το διπλό θέλει η κουρασμένη Μαρσέιγ και μπορεί να το πάρει απέναντι στην Νανσί. Δεν είναι δα και κανένα μεγαθήριο. Υπάρχει και η επιστροφή του Αιγιού που θα δώσει το κάτι παραπάνω.






Στο μπάσκετ υπάρχει η τελευταία αγωνιστική στο Γιουροκάπ και μπορεί να επιβεβαιωθούν αρκετά σημεία από ομάδες που ζητάνε την νίκη.


Ξεκινάμε από την Μπάνβιτ που θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Κουμπάν που έχει ήδη προκριθεί. Ο άσσος μπορεί να μπει σαν στάνταρ, το χάντικαπ ίσως αποδειχτεί οριακό πλέον στους 6π


Πτώση παρατηρείται στον άσσο της Οστάνδης απέναντι στην Βαλένθια. Η φιλοξενούμενη κατεβαίνει με πολλές απουσίες, αλλά πιθανότατα να μην ενδιαφέρεται να πάρει την πρώτη θέση για να αποφύγει στον επόμενο γύρο την Κίμκι. Ο άσσος στο 2.20 αξίζει για κάποιο σύστημα...


Η Λιέτουβος μόνο αν δεν ασχοληθεί με το ματς θα χάσει από την Αζοβμας. Έρχεται και από ήττα σοκ στο πρωτάθλημα Λιθουανίας, οπότε μάλλον θα θέλει να ξεσπάσει. Το διπλό στο 1.80


Η Σπαρτάκ θα κερδίσει εύκολα την Μπενετόν που έχει χάσει πολλούς παίκτες και ψάχνει να τους αντικαταστήσει. Το 1.15 δεν λέει τίποτα, αλλά στο χάντικαπ μπορεί να παιχτεί το σημείο έστω σαν ζητούμενο.


Καλή ομάδα είναι η Μόνς και παρά την μία μόλις νίκη, έχει παλέψει τα περισσότερα παιχνίδια και μπορεί να πάρει την νίκη και εύκολα απέναντι στην Τουρόβ. Καλό και το χάντικαπ.


Νίμπουρκ παίζει μέσα στην Όλλανδια με αντίπαλο τον σάκο του μποξ του ομίλου την Γκρόνινγκεν. Αν εμφανιστεί σοβαρή δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα περάσει εύκολα.


Τέλος ο Άρης μπορεί να κερδίσει και να καθαρίσει την πρόκριση απέναντι στην Ρουντούμπις. Βέβαια το 1.25 δεν λέει τίποτα. Το χάντικαπ των 7.5 ίσως καλυφθεί.




Πάμε με δυάδα ΜΠΑΣΤΙΑ-ΜΑΡΣΕΙΓ (3.10)


και στο μπάσκετ ΜΟΝΣ-4.5 / ΜΠΑΝΒΙΤ / ΑΡΗΣ / ΣΠΑΡΤΑΚ (3.58)


Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο betcast.gr







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...