Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Αλλάζει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Δέχτηκε τους όρους ο Τζίγγερ

Θετική ήταν η απάντηση του Τζίγκερ στους όρους, που έθεσε ο Σουλτάν Αλ Σαούντ και ενημέρωσε την πλευρά του Πρίγκιπα να προχωρήσουν στις υπογραφές για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Ως εκ τούτου οι δύο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία με το deal να είναι πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο και για να χαλάσει θα πρέπει να κάνει πίσω μία εκ των δύο πλευρών την τελευταία στιγμή.


Ο Βαρδινογιάννης είχε δεσμευθεί πως θα απαντήσει μέχρι τη Δευτέρα, ωστόσο ζήτησε από τους δικηγόρους του να απαντήσουν άμεσα και να βρουν τη λύση ώστε να ενημερωθεί η άλλη πλευρά και να προχωρήσει στην πιο γρήγορη και εγγυημένη λύση για να πάρει ο Πρίγκιπας της μετοχές μέσω ΑΜΚ.


Ετσι η απάντηση που δόθηκε το απόγευμα της Παρασκευή στον κ. Πετρόπουλο είναι θετική και αφορά τέσσερα θέματα, που είχαν τεθεί από τον Πρίγκιπα ως ζητούμενα.


Στα τρία τελευταία θέματα η πλευρά Βαρδινογιάννης δίνει ό, τι ακριβώς ζητούσε ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής, ενώ στο πρώτο ο Τζίγκερ δέχεται να αρχίσει άμεσα ο οποιοσδήποτε έλεγχος.


Αν χρειαστούν κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα περισσότερο θα τους δοθεί εφόσον προκύπτουν σημαντικά θέματα. Οσο αφορά το δ.σ. παρά το γεγονός ότι γίνεται δεκτός ο όρος για ταυτόχρονη αλλαγή μελών θα μπορούσε ακόμη και με εξώδικο να τονιστεί στο δ.σ. ότι δεν μπορεί να πάρει καμία σοβαρή απόφαση ενόψει της αλλαγής των μετόχων.


Οποτε η πλευρά Βαρδινογιάννης έκανε και πάλι ό,τι της ζητήθηκε για να προχωρήσει η αλλαγή και να τελειώνει το θέμα μέσα ΑΜΚ και να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του Πρίγκιπα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...