Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Πρόταση Σαββάτου!


Σάββατο σήμερα με το κουπόνι να έχει πάρα πολλά παιχνίδια! Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια έχουμε ξεχωρίσει και την πρόταση της μέρας!



ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ: Αρκετό ποντάρισμα έχει πάρει σήμερα η γηπεδούχος (91%) και λογικό μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Πόρτσμουθ! Έχει τύχη ο άσσος στο 2.00+ απόδοση, αλλά όχι για σοβαρό ποντάρισμα.


ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ: Σε καλή κατάσταση η ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ , μπορεί τουλάχιστον να μην χάσει απέναντι στην ντεφορμέ Γουίμπλετον. Το διπλό είναι καλή επιλογή έστω για κάποιο συστηματάκι.


ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ: Δείχνει να είναι απο τα καλύτερα σημεία της μέρας στην Αγγλία μαζί με την Τζίλιγχαμ. Παίζει με ομάδα στα μέτρα της και τέτοια διπλά οφείλει να τα παίρνει εύκολα αν θέλει να διεκδικήσει την άνοδο.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Έχει καλή ομάδα και εντός έδρας είναι απο τις δυνατότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Οφείλει να κάνει μία νίκη και απέναντι στον Παναιτωλικό έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Ο άσσος στο 1.75


ΟΦΗ: Τοπικό ντέρμπυ της Κρήτης, με την γηπεδούχο να θέλει μόνο νίκη. Ο Εργοτέλης έχει σίγουρα καλύτερη ομάδα, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει ρόλο το ποιος είναι καλύτερος, αλλά και άλλοι παράγοντες. Ο άσσος σε πολλές εταιρίες είναι αουτσάιντερ και αξίζει ένα σχετικό ποντάρισμα.


ΛΕΣΤΕΡ: Δύσκολο το παιχνίδι αφού η Ντέρμπυ δεν είναι και καμία εύκολη ομάδα. Πάντως χρωστάει μία μεγάλη νίκη και ίσως ήρθε η ώρα της.


ΧΕΡΤΑ: Αρκετά δυνατή ομάδα έχει η Χέρτα και απέναντι στην Κολωνία έχει τον πρώτο λόγο. ο άσσος σε ικανοποιητική απόδοση.


Παίζουμε μία τριάδα ΑΤΡΟΜΗΤΟ - ΟΦΗ - ΧΕΡΤΑ με απόδοση 6.64 στον ΟΠΑΠ


Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο betcast.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...