Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Φθηνότερα εισιτήρια μέσω διαδικτύου

Εισιτήρια που θα ξεκινούν από τα 9 ευρώ για τη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα μπορούν να βρουν από τις 21 Αυγούστου όσοι ταξιδιώτες «κλείσουν» εγκαίρως το εισιτήριο τους μέσω Ίντερνετ, στο πλαίσιο των...
νέων υπηρεσιών που προωθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Ειδικότερα, συνολικά 10.000 θέσεις κάθε μήνα θα είναι διαθέσιμες έναντι 9 ευρώ, 15.000 θέσεις έναντι 19 ευρώ και ισάριθμες θέσεις έναντι 29 ευρώ.


Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χάρης Τσιόκας, ανακοίνωσε επίσης ότι από την 1η Σεπτεμβρίου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παρέχει μέσα στα τρένα τη δυνατότητα χρήσης Ίντερνετ και συνεχές σήμα στα κινητά τηλέφωνα όλων των εταιρειών, ενώ για τους επιβάτες που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας μεταφοράς επιβατών πόρτα - πόρτα, με την επωνυμία Τρένο - Ταξί.


Από τον Οκτώβριο, επίσης, εκτιμάται ότι θα ισχύσει το πρόγραμμα συνδυασμένης μεταφοράς φορτηγού - τρένου από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, ενώ στα σχέδια της εταιρείας είναι να αποκτήσει χαρακτηριστικά business το πρωινό δρομολόγιο Θεσσαλονίκης - Αθήνας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...