Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ALPHA: Η αναμονή συνεχίζεται

Στο κανάλι του ALPHA τα πράγματα είναι ακόμη στον αέρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα μπάτζετ των εκπομπών και τα πρόσωπα. Πολλά θα εξαρτηθούν  από τη...
σύσκεψη των επιτελικών στελεχών της RTL Groul, που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα στο Λουξεμβούργο, αφού εκεί θα αποφασιστεί και το ετήσιο μπάτζετ που θα διατεθεί στον ALPHA Ελλάδας. Κυρίαρχο πρόσωπο του σταθμού φυσικά είναι η Ελένη Μενεγάκη, που όπως όλα δείχνουν συνεχίζει κανονικά. Η Ελένη βεβαίως θα έχει φέτος αρκετά νέα πρόσωπα στο πλάι της. Συζητήσεις γίνονται για την αντικαταστάτρια της Έλενας Αρσένη, η οποία έχει ήδη σταματήσει τη συνεργασία της με τον «Καφέ» και δεν θα επιστρέψει στη θέση της. Το ίδιο ισχύει και για το πόστο του μάγειρα, που σύμφωνα με πληροφορίες θα επιστρέψει και πάλι σε γυναίκα σεφ.


Μέχρι να ξεκινήσουν πάντως οι επίσημες συζητήσεις, πολλά είναι αυτά που ακούγονται. Ανάμεσα στα άλλα πιθανολογείται και η επιστροφή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στην τηλεοπτική της κουζίνα. Από την άλλη, η Έλενα Παπαβασιλείου φαίνεται να είναι μία από τις επικρατέστερες για τη θέση της παρουσιάστριας στο «Κους-κους το μεσημέρι», αφού η Κατερίνα Καραβάτου θα βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της με τη γέννηση του παιδιού της και αναμένεται να επιστρέψει στο πλατό τον Νοέμβριο.


Άγνωστο, τέλος, παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τις εκπομπές «Μες στην καλή χαρά» και «Δέστε τους». Ενώ οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη, οι μόνοι που έχουν υπογράψει είναι η Ναταλία Γερμανού στο πρώτο και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη στο δεύτερο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στο περίμενε και εν αναμονή των αποφάσεων του σταθμού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...