Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Γέμισε με στρινγκ η Ιταλία!

Γέμισε με...στρινγκ η Ιταλία! Με συνθήματα όπως «Θα σου φτιάξουμε άγαλμα στο Αρκόρε και εμείς θα κάνουμε τα περιστέρια» χιλιάδες Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους την Κυριακή με τα εσώρουχα ανά χείρας και διαμαρτυρήθηκαν για τα περιβόητα...
«μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι του Καβαλιέρε στη βίλα των οργίων...!


Η συγκέντρωση συντονίστηκε μέσω υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης από τον Μωβ Λαό Μιλάνου και άλλα κινήματα τα οποία δημιουργήθηκαν στη μεγάλη διαδήλωση «No Berlusconi Day» που έγινε το 2009 ζητώντας να παραιτηθεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.


Πολλοί από τους διαδηλωτές στο Άρκορε φορούσαν μάσκες με το πρόσωπο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι καλυμμένο από εσώρουχα και μύτη γουρουνιού. Άλλοι κρατούσαν τα εσώρουχα στο χέρι, ενώ μία γυναίκα είχε ντυθεί δικαστικός «φωνάζοντας» στο πανό που κρατούσε «Εδώ είμαι!».


«Σίλβιο, είμαι σε αδυναμία καταβολής του ενοικίου μου. Μπορώ να έλθω στο επόμενο πάρτι σου;» έγραφε ένα από το πανό, την ώρα που η Εισαγγελία του Μιλάνου ετοιμάζεται να παραπέμψει σε δίκη τον Καβαλιέρε για το σκάνδαλο «Ρούμπιγκεϊτ».


Μάλιστα μετά τη συγκέντρωση, ξέσπασαν συγκρούσεις όταν οι διαδηλωτές βρέθηκαν μπροστά σε μπλόκο της αστυνομίας και των καραμπινιέρων στην οδό που οδηγεί στην βίλα του Ιταλού πρωθυπουργού ενώ αρκετά άτομα τραυματίστηκαν.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...