Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Πρόβλημα και με Κατσουράνη στην εθνική ομάδα

Tην πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας 7/2 οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας στο «AEL FC ARENA» ενόψει του φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη του Καναδά την...
Τετάρτη 9/2 (17:00) στο νεόδμητο γήπεδο της ΑΕΛ. Πρόβλημα με τον Κώστα Κατσουράνη που δεν προπονήθηκε.


Εκτός του Αβράαμ Παπαδόπουλου, ο οποίος δεν ταξίδεψε στην Λάρισα λόγω τραυματισμού, πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τον Κώστα Κατσουράνη, που βρίσκεται στην θεσσαλική πρωτεύουσα, ωστόσο δεν έλαβε μέρος στην προπόνησης της γαλανόλευκης.


Ο μέσος του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, με συνέπεια να μην προπονηθεί την Δευτέρα 7/2. Η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη 8/2.


Παράλληλα συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Σαμαράς καθώς προέρχεται από θλάση, ενώ ο Γρηγόρης Μάκος εγκατέλειψε το πρόγραμμα της προπόνησης αλλά αυτό έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.


Εν τω μεταξύ, μισή ώρα πριν από την προπόνηση της Τρίτης 8/2 (15:30) ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο «AEL FC Arena».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...