Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Η άγνωστη ζωή της Μαρίας Μπεκατώρου

Της έχουν δώσει τον τίτλο της «βασίλισσας», αφού είναι η πιο παλιά στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Η συμμετοχή της σε ένα σόου της έδωσε λάμψη, φιλίες και πολλές χαρές. Η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει για πολλά χρόνια σε ένα μικρό τηλεοπτικό κανάλι, το οποίο αισθάνεται ότι είναι η οικογένειά της, και αγνοεί τις δελεαστικές πολλές φορές προτάσεις.

Είναι ανασφάλεια και φόβος προς το...
άγνωστο ή αγάπη και σεβασμός στους ανθρώπους που της έδωσαν την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρό της και να βγει μπροστά από τις κάμερες; Η «Espresso της Κυριακής» σας παρουσιάζει το life story της «Barbie» από τις Τζιτζιφιές, που με το μπρίο και την τσαχπινιά της κερδίζει και τον πιο δύστροπο τηλεθεατή αλλά και όλους τους αντιπάλους της, αφού κανείς δεν θα σου πει κακιά κουβέντα για το Μαράκι.


ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΨΥΧΙΚΟ, ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Μεγάλωσε στον Χολαργό, σε μια μονοκατοικία από τις πρώτες της περιοχής. Το γεγονός ότι είναι μοναχοπαίδι την έκανε να ζει από τα παιδικά της χρόνια σαν πριγκίπισσα. Οι γονείς της Αννίτα και Σπύρος την είχαν στα πούπουλα και πρόσεχαν πολύ το κοριτσάκι τους, που με ένα χαμόγελό του κέρδιζε ό,τι ήθελε. Η μητέρα της που ασχολιόταν με τα οικιακά και φυσικά και με το μεγάλωμά της είχε αναλάβει μεγάλο μέρος από τη διαπαιδαγώγησή της και μαζί με τον πατέρα της, επιτυχημένο επιχειρηματία, την… μπόλιασαν με ηθικές αξίες.

Η Μαρία ξεκίνησε τη μαθητική διαδρομή της σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο και δημοτικό, ενώ μετά οι γονείς της επέλεξαν να πάει γυμνάσιο και λύκειο στις Ουρσουλίνες. Το σχολείο της ήταν στο Ψυχικό. Ηταν μέτρια μαθήτρια αλλά αγαπητό παιδί τόσο στους δασκάλους της όσο και στις συμμαθήτριές της. Λόγω της αυστηρής εκπαίδευσης στο σχοολείο θηλέων, δεν υπήρχε πολύς χρόνος για έρωτες και φλερτ με αγόρια που ήταν εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Η Μαρία δύσκολα περνούσε απαρατήρητη σε μια παρέα, αφού όσο μπόι τής έλειπε τόσο μυαλό και νάζι είχε. Γνώριζε πώς να κερδίσει τον άλλον, ενώ η λιλιπούτεια εμφάνισή της την κάνει πιο οικεία σε όποιον την αντικρίζει για πρώτη φορά. Τον ελεύθερο χρόνο της τον περνούσε στον ροζ κόσμο της Barbie, διαθέτοντας όλη σχεδόν τη συλλογή από τις ξανθιές κούκλες, που ήταν το πρότυπο κάθε κοριτσιού. Ηταν φυσικό λοιπόν μεγαλώνοντας να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να γίνει ξανθιά.

Από μικρή έκανε μαθήματα μπαλέτου στη σχολή που είχε η μητέρα του γνωστού ηθοποιού Θεόφιλου Βανδώρου, η Μαίρη, γι’ αυτό και έχει καλογυμνασμένο σώμα. Η Μαρία δεν τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο στο «Just», αφού στην εφηβεία της συμμετείχε σε εκκλησιαστική χορωδία της ενορίας της.

Τα καλοκαίρια τα περνούσε στο σπίτι που έχει η οικογένειά της στην Κεφαλλονιά. Κάτι που συνηθίζει να κάνει μέχρι σήμερα, διατηρώντας τις φιλίες με τους εκεί κατοίκους, που της θυμίζουν πολλά από την παιδική της αθωότητα και εκείνα τα μοναδικά ξέγνοιαστα καλοκαίρια.

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΗΣ

ΓΙΑ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
Αν η ζωή της ήταν ταινία εποχής, θα ήταν η... κυρία Κοκοβίκου στην ταινία «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα». Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος γνωρίστηκαν μέσω φίλου τους και έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον του Θεού και των λιγοστών καλεσμένων τους.

Ο γάμος που θύμιζε παραμύθι έγινε το 2007 στο Καβούρι και η Μαρία, αν και είναι από τα γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, δεν ήθελε η σημαντική αυτή ημέρα της ζωής της να συνοδευτεί με δημοσιότητα. Ετσι, οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και εκλεκτοί, αυτοί που εκείνη είχε ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς και κυρίως άνθρωποι που τη στηρίζουν.
Το ζευγάρι δεν έχει δημιουργήσει ακόμη οικογένεια, όμως η Μαρία αγαπά πολύ τα παιδιά και θέλει σύντομα να γίνει μητέρα.

Πριν έρθει ο πρίγκιπάς της, είχε σχέση για εννιά χρόνια με τον γιο του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιάννη Καρατζαφέρη. Η σχέση έφτασε σε τέτοιο σημείο, που η απόφαση πλέον ήταν μονόδρομος. Ή θα παντρευόντουσαν ή θα χώριζαν και τελικά από κοινού πάρθηκε η απόφαση για το τέλος της. Ωστόσο, διατηρούν ακόμα φιλικές σχέσεις και μάλιστα έχοντας κάνει ο καθένας τη δική του οικογένεια, έχει τύχει να περάσουν μαζί και καλοκαιρινές διακοπές.

Γι’ αυτό και τις προάλλες, όπως έγραψε η «Espreso» την Παρασκευή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης επέλεξε τη Μαρία να ερμηνεύσει το τραγούδι που ο ίδιος έγραψε.

Η TV ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ 
ΟΤΑΝ Η ΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ «ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ», Η ΜΑΡΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΝΑΖΙΑΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ
Κλείνει δεκαοκτώ χρόνια καριέρας ως παρουσιάστρια και δικαιολογημένα πολλοί την αποκαλούν «βασίλισσα» των πρωινάδικων. Η γατούλα της ελληνικής τηλεόρασης ξεκίνησε την καριέρα της με την εβδομαδιαία εκπομπή «Prestige». Εκείνη την εποχή, την πρωινή καθημερινή εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, που έχει έδρα τις Τζιτζιφιές, παρουσίαζε η Τάρια Μπούρα. Οταν η Τάρια αποχώρησε για τον «Πρωινό καφέ», στο τιμόνι του πρωινού βρέθηκε η Μαρία, ενώ λίγο αργότερα η εκπομπή πήρε τον τίτλο «Χωρίς ταμπού», ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα.

Υστερα από αυτό, το πρωινό πρόγραμμα δεν άργησε και πολύ να γίνει το talk of the town και βασικός λόγος ήταν φυσικά τα νάζια και τα καμώματα της παρουσιάστριας μπροστά στον φακό.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μαρία φιλοξένησε στο πλατό της μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, που τότε έκαναν τα πρώτα τους βήματα, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Δέσποινα Βανδή, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Γιώργος Τσαλίκης κ.ά. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η πρώτη της συνέντευξη ήταν με τον Στέφανο Κορκολή, του οποίου ήταν μεγάλη θαυμάστρια και με τον οποίο συναντήθηκαν χρόνια αργότερα στο talent show «Just the 2 of us».

Ο Βαγγέλης Περρής είναι ο άνθρωπος που την «ανακάλυψε» και ξεκίνησε να παίζει βίντεό της στην εκπομπή «Όλα». Η σάτιρα αυτή όχι μόνο δεν ενόχλησε ποτέ τη Μαρία αλλά, αντίθετα, πολλές φορές έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Περρή όσο και για τον Αντώνη Κανάκη, που επίσης τη φιλοξενεί στο «Ράδιο Αρβύλα». Με αυτά που κάνει on air δεν θα μπορούσε να μην περάσει ως «καλεσμένη» και από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», αφού ο Λάκης Λαζόπουλος τη σχολιάζει με το δικό του χιούμορ σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Μετά το "Just"... οι προτάσεις πέφτουν βροχή
ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΑΤΙΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ «JUST THE 2 OF US»
Η επόμενη ημέρα συνεχίζει να βρίσκει τη Μαρία Μπεκατώρου με πολλή δουλειά, ενώ, αν και οι προτάσεις εξακολουθούν να πέφτουν βροχή για μια χρυσή μεταγραφή, εκείνη μένει πιστή στο κανάλι της, όπου αισθάνεται σαν στο σπίτι της. Ο Γιώργος και η Βέννη Καρατζαφέρη την έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή με πολλή αγάπη και τους νιώθει, όπως λέει συνεχώς, δικούς της ανθρώπους.

Η Φανή Αγγελίδου, που εκφωνεί το weather report, είναι και μία από τις υπεύθυνες καλεσμένων στην εκπομπή της. Και μπορεί να σχολιάζονται από τις σατιρικές εκπομπές ως «αγεωγράφητες», εκείνες όμως, όπως και ο κόσμος, φαίνεται να το απολαμβάνουν αυτό το παιχνίδι με τον χάρτη της Ελλάδας. Οσο για τον μάγειρά της Στέλιο, της τον σύστησε ένας φίλος και από την πρώτη στιγμή έδεσαν τόσο πολύ, που από τη μια η υψομετρική διαφορά και από την άλλη ο χορός που ρίχνει όταν ακούει νησιώτικα τραγούδια είναι στοιχεία που λάτρεψε η Μαρία στον μάγειρά της.

Το πιο τρελό όνειρό της είναι, όπως λέει η ίδια, «να κάνω σόου όπως εκείνα της Ρούλας Κορομηλά. Με πολύ χορό και τραγούδι. Δεν μπορώ καθόλου να βγαίνω στημένη στην κάμερα». Μπορεί λόγω κόστους αυτήν την περίοδο τα σόου να είναι απαγορευτικά, αλλά δεν αποκλείεται να τη δούμε να παρουσιάζει… μαγειρική (αφού βεβαίως πρώτα συμφωνήσει με το κανάλι της, γιατί όπως και να ’χει είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει το «σπίτι» της). Το όνομα της παρουσιάστριας «παίζει» πολύ δυνατά στο MEGA για την παρουσίαση του «Master Chef Junior».

Το ντουέτο με την Πόπη Μαλλιωτάκη
Αν και η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε στο «Just the 2 of us» πως δεν έχει τραγουδήσει ξανά, τελικά το «αηδόνι από τις Τζιτζιφιές» έχει πιάσει ξανά μικρόφωνο και μάλιστα το αποτέλεσμα έχει χαραχθεί και σε CD, που κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και περίπου τρία χρόνια. Η παρουσιάστρια του ΤΗΛΕΑΣΤΥ συμμετείχε στον δίσκο «Αλλη μια φορά» και τραγουδούσε ντουέτο με την Πόπη Μαλλιωτάκη τη μπαλάντα με τίτλο «Ετσι νομίζεις».
Οπως βλέπετε μάλιστα από τις φωτογραφίες μέσα από το στούντιο κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του τραγουδιού, Μαρία και Πόπη έχουν βάλει πολύ συναίσθημα στην ερμηνεία τους.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...