Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Χιόνια ακόμα και στην Αθήνα!

Τσουχτερό θα είναι το κρύο τις επόμενες μέρες για αυτό να προσέχετε να ντύνεστε ζεστά!!! Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές, παγετός και χιόνια συνθέτουν το σκηνικό του καιρού

Ήδη από σήμερα Τρίτη η μεταβολή του υδράργυρου προς τα κάτω είναι ιδιαίτερα αισθητή, αφού η θερμοκρασία μετά βίας ξεπερνά τους...10 βαθμούς Κελσίου…

Βροχές μέχρι και ελαφριά χιονόπτωση θα έχουμε στα ορεινά της Αττικής, φαινόμενα που όμως θα σταματήσουν το απόγευμα.

Νιφάδες χιονιού έκαναν από το πρωί την εμφάνιση τους, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, στα ορεινά του νομού Χαλκιδικής. Χιόνι πέφτει και στον νομό Έβρου, από τη Δράμα μέχρι και την Ορεστιάδα, χωρίς ωστόσο να σημειώνονται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Οι οδηγοί που θέλουν να επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, πρέπει να προσέχουν και να βάλουν στα αυτοκίνητά τους αντιολισθητικές αλυσίδες, στα τελευταία 5 χλμ του δρόμου στον Άγιο Αθανάσιο και Κερασιά. Ανοιχτός είναι ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια στο όρος Βέρμιο από την πόλη της Νάουσας.

Αλυσίδες απαιτούνται και στο οδικό δίκτυο του νομούΦλώρινας αλλά και στην Κοζάνη.

Στην Αχαΐα, είναι κλειστός ο δρόμος λόγω χιονόπτωσης Καλαβρύτων-Πάτρας.

Η κακοκαιρία όμως έφερε και ζημιές στα Χανιά. Συγκεκριμένα λόγω της έντονης χιονόπτωσης προκλήθηκαν ζημιές σε θερμοκήπια.

Σε ότι αφορά στις επόμενες μέρες μέχρι και την Παρασκευή,το σκηνικό του καιρού δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα. Αναλυτικά, την Τετάρτη η θερμοκρασία θα φθάσει μέχρι του 10 βαθμούς Κελσίου ενώ τις επόμενες μέρες θα έχουμε χιόνια στα ορεινά, καταιγίδες αλλά και μποφόρ που την Παρασκευή θα φθάσουν τα 8.

Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση…



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...