Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Το νέο καυτό αμόρε του Ντε Ρόσι!


Η Αγγλίδα μοντέλο και ηθοποιός, Σάρα Φελμπερμπάουμ, φαίνεται πως έχει κατακτήσει την καρδιά του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, με τους παπαράτσι να εντοπίζουν το ζευγάρι σε τρυφερά ενσταντανέ (photos)!

Οι δυο τους είχαν ένα σύντομο φλερτ που δεν... προχώρησε το 2009, σε μία περίοδο που ο υπαρχηγός της Ρόμα δεν είχε ξεπεράσει ακόμα το χωρισμό του με τη σύζυγό του Ταμάρα, ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μην μείνουν απλά δύο καλοί φίλοι.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους εντόπισε έξω από κεντρικό εστιατόριο της Ρώμης μαζί με μερικούς φίλους τους, και σύμφωνα με τα ιταλικά ταμπλόιντ πέρα από τα αστεία και τα πειράγματα, ήταν και αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους.

Να σημειωθεί πως η 29χρονη Λονδρέζα ζει στη Ρώμη από ηλικία μόλις 15 ετών, με την Φελμπερμπάουμ να ξεκινάει καριέρα στο μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία, για να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές αλλά και να πάρει μέρος σε αρκετά διαφημιστικά σποτ αλλά και μουσικά βίντεο κλιπ.

Οι παπαράτσι εντόπισαν μαζί τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και την Αγγλίδα ηθοποιό


 

Απολαύστε τη Σάρα Φελμπερμπάουμ μέσα από φωτογραφίες

Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum

Sarah Felberbaum










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...