Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Επιβεβαίωση για την αλλαγή ώρας από την επίσημη ιστοσελίδα της Ρουμπίν Καζάν

Η UEFA επιβεβαιώνει την αλλαγή ώρας για τον αγώνα Ρούμπιν – Ολυμπιακός μέσω επιστολής της, σύμφωνα με όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού συλλόγου. Εάν δεν υπάρξει αναβολή το παιχνίδι θα διεξαχθεί ...
όχι αργότερα από τις 15:00!


Επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τη συνεννόηση που υπάρχει με την UEFA για την ώρα διεξαγωγής του Ρούμπιν – Ολυμπιακός, εξέδωσε ο ρωσικός σύλλογος, όπου όπως αναφέρουν οι Ρώσοι, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επιβεβαίωσε μέσω επιστολής της πως αν το παιχνίδι διεξαχθεί κανονικά την Τρίτη, τότε η σέντρα δεν θα γίνει αργότερα από τις 15:00 ώρα Ελλάδος (17:00 ώρα Ρωσίας).


Το θέμα παραμένει ανοιχτό, αφού η τελική απόφαση, όπως ορίζουν και οι κανονισμοί, θα παρθεί τη Δευτέρα. Εάν η θερμοκρασία δεν βρίσκεται κάτω από τους -14 βαθμούς Κελσίου, το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, ενώ αν η θερμοκρασία βρίσκεται στους -15 και κάτω τότε ο διαιτητής οφείλει να ρωτήσει τις δύο ομάδες αν επιθυμούν τη διεξαγωγή του αγώνα ή την αναβολή του.


Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να κρίνει ο ίδιος ο ρέφερι ότι οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ανάλογα με το αν υπάρχει χιονόπτωση κτλ.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...