Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι

Αυστηρά θα είναι, για ακόμη μια φορά, τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου (12/02) ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.


Στη σύσκεψη που έγινε αποφασίστηκε...
, μεταξύ άλλων, να τυπωθούν 11.048 εισιτήρια, ενώ θα υπάρχει και καθιερωμένο προστατευτικό δίχτυ πίσω από τους πάγκους.


Μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη μετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κοτρώτσος, ο διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, Γεώργιος Κονδύλης, οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος και Κώστας Ζαχαρόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, της ΔΕΑΒ, Άγγελος Αναγνωστόπουλος και ο Συντονιστής Διευθυντής του ΣΕΦ, Αθανάσιος Τερζής.


Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αποφασίστηκαν:


-Η τοποθέτηση ειδικού προστατευτικού πλέγματος (δίχτυ), σε κάθετη θέση, αντίστοιχου εκείνου του ΟΑΚΑ, για την αποτροπή ρίψης αντικειμένων απ' την κερκίδα. Το δίχτυ θα αναρτηθεί απ' την οροφή ( και έως το δάπεδο ) και θα καταλαμβάνει περιμετρικά σχεδόν τα 3/4 του εύρους των κερκίδων.


-Το κλείσιμο για λόγους ασφαλείας των τμημάτων των πτυσσόμενων κερκίδων 122 (θέσεις 97) και 123 ( θέσεις 105), 125 (θέσεις 105 ) και 126 ( θέσεις 97) , δεξιά και αριστερά της φυσούνας, πίσω από τους πάγκους των ομάδων.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...