Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ με Πάντελιτς

Κάταγμα υπέστη ο Πάντελιτς στην προπόνηση και χάνει ουσιαστικά την σεζόν. Αποχώρησε και ο Μαρκάνο, εμπύρετος ο Μιραλάς.


Στην προπόνηση ...
δεν έλαβε μέρος ο Μιραλάς ο οποίος ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί.


Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: "Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (19/2, 17:15) με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.


Δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τους Πάντελιτς και Μαρκάνο να αποχωρούν τραυματίες από την προπόνηση.


Ο πρώτος υπέστη σοβαρό τραυματισμό καθώς υπέστη κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού ενώ ο Μαρκάνο ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.


Ο Μέλμπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Μοδέστο που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πυρετό έχει παρουσιάσει μικρή βελτίωση της κατάστασής του. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε σπίτι του συνεχίζοντας την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί.


Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Μιραλάς ο οποίος ταλαιπωρείται από εμπύρετο ίωση. Ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στο σπίτι του και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί.


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μάρκο Πάντελιτς, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον έξω σφυρό του δεξιού του ποδιού.


Ο Μαρκάνο ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό δεξιά και θα υποβληθεί σήμερα σε εξέταση στο θεραπευτήριο Metropolitan, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ενόχλησης αυτής. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00".Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...