Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Εφές - Ολυμπιακός 65-67

Ο γεμάτος αυτοπεποίθηση και καρδιά Ολυμπιακός πήρε παλικαρίσιο "διπλό" στην Πόλη (67-65) απέναντι στην Εφές και έβαλε βάσεις πρόκρισης για τους "8" της Ευρωλίγκας!



Ένας Ολυμπιακός γεμάτος αυτοπεποίθηση ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο της φιλόδοξης φέτος Εφές με 67-65 στην Κωνταντινούπολη και έβαλε "θεμέλια" πρόκρισης για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.


Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έπαιξαν με καρδιά και με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου να πετυχαίνουν στο τέλος κρίσιμους πόντους πήραν την δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους φέτος στη διοργάνωση μετά το "διπλό" στη Γαλλία απέναντι στη Νανσί.


Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν το προβάδισμα σε ολόκληρο τον αγώνα, αφού η μοναδική φορά που οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ είναι το πρώτο καλάθι του Μπατίστα στον αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Σινάν Ερντέμ, το γήπεδο που θα διεξαχθεί το φετινό φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.


Στο τέλος, ο Λαφαγιέτ μείωσε με τρίποντο σε 60-65, προτού ο Κώστας Σλούκας κάνει επιθετικό φάουλ και ο ίδιος παίκτης μειώσει στους τρεις πόντους (62-65). Οι Πειραιώτες θα κάνουν δεύτερο λάθος με τον Λο και ο Σάσα Βούγιασιτς με εύστοχο σουτ τριών πόντων θα ισοφαρίσει (65-65).


Η μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό άρχισε να... τρίζει, αλλά οι δύο εύστοχες βολές του Σλούκα στα 10,4 '' πριν το τέλος (67-65) και το άστοχο τρίποντο του Κίνσεϊ έδωσαν στους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς μία σπουδαία νίκη.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...