Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται 3D Spider-man με νέο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη!!!(trailer)

Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το reboot του αγαπημένου σικουέλ Spider-man, οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν πόσο διαφορετική θα μπορούσε να είναι η ταινία. Η απάντηση είναι "πολύ".


Εκτός από τον άνθρωπο πίσω από τη στολή του ...
Spidey, που είναι πλέον ο Andrew Garfileld (στη θέση του Tobey Maguire), στο"The Amazing Spider-Man", την 4η ταινία του αγαπημένου σικουέλ, αλλάζει επίσης ο σκηνοθέτης, αλλά και η προσέγγιση της ιστορίας του Peter Parker.




Για την επιλογή του Garfield στο ρόλο του Peter Parker, o νέος σκηνοθέτης της ταινίας, Mark Webb, είπε: “Μπορεί το όνομά του να είναι καινούργιο για πολλούς, αλλά όσοι γνωρίζουν τη δουλειά του νέου αυτού ηθοποιού καταλαβαίνουν το τεράστιο ταλέντο του. Έχει ένα σπάνιο συνδυασμό ευφυΐας, πνεύματος και ανθρωπιάς. Να θυμάστε τα λόγια μου, θα λατρέψετε τον Andrew Garfield ως Peter Parker". Εξάλλου ο Garfield έχει δώσει καλά δείγματα στην ταινία "Social Media".




Στο πλάι του, συμπρωταγωνίστριά του στο ρόλο της Emma Stone θα είναι η ηθοποιός Gwen Stacy.




Το franchise του Spider-Man είναι από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία του κινηματογράφου. Οι τρεις προηγούμενες ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2002, το 2004 και το 2007, έχουν κάνει συνολικές εισπράξεις που ξεπερνούν τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.


To "The Amazing Spider-Man" αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2012 και θα είναι 3D! Υπομονή!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...