Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Γενική πρόγνωση καιρού για την Πρωτοχρονιά

Λίγες βροχές με χιόνια στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης, καλό καιρό στην υπόλοιπη χώρα και ισχυρό παγετό τις πρωϊνές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 01 Ιανουαρίου 2012.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...
-6 ως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 1 ως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 1 ως 13 στη Δυτική Ελλάδα, 10 ως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.


Ισχυροί και στα ανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.


Αυξημένες νεφώσεις και ισχυρούς βόρειους ανέμους στα βόρεια και ανατολικά περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 ως 12 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Νότιο Ευβοϊκό.


Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 6 ως 7 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, με σταδιακή εξασθένιση μετά το μεσημέρι.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...