Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Sex εξ' αποστάσεως #1 - Το τηλέφωνο

Στην Αγγλία για μεταπτυχιακό; Ταξίδι με τους γονείς της; Ή απλά εκείνη σπίτι της, εσύ σπίτι σου - και οι δύο με όρεξη για παιχνίδι; Ακόμη και από μακριά, έχεις αρκετά μέσα στη διάθεσή σου για να έρθεις σε (στενή) επαφή μαζί της, να ανεβάσεις τη θερμοκρασία και να περάσετε ωραία και καυτά. Πρώτος σταθμός στο αφιέρωμα sex εξ' αποστάσεως, το παραδοσιακό ...
τηλέφωνο. Χρησιμοποίησε το σωστά και κάν’ τη να ανυπομονεί για την επόμενη κανονική σας συνάντηση.


Πάρε θέση
Ξεκίνα διασφαλίζοντας τα αυτονόητα, ότι δηλαδή δεν σε ακούει κανείς, δεν θα σε ενοχλήσει κανείς και δεν θα σηκώσει το άλλο ακουστικό κανείς (δεν θες την ώρα που νοερά τη γδύνεις να ακουστεί το “ώπα, μεγάλε, σόρι” του συγκάτοικου). Αν όλα τα παραπάνω είναι τσεκαρισμένα, ξάπλωσε αναπαυτικά και ξεκίνα. Για να είσαι πιο άνετος, μπορείς να τη βάλεις και σε ανοιχτή ακρόαση, αρκεί το τηλέφωνο να είναι κοντά στο στόμα σου (π.χ. πάνω στο στήθος σου) ώστε να ακούει καλά.


Ρίξε τους τόνους
Ο πιο εύκολος τρόπος να γυρίσεις την κουβέντα από το πώς πήγε η μέρα της στο πως θα πάει η νύχτα της από εδώ και μπρος είναι να μαλακώσεις τη φωνή σου, δείχνοντας της ότι είσαι σε αισθησιακό mood. Όσο περνάει η ώρα, μπορείς ακόμα και να αρχίσεις να της ψιθυρίζεις - όπως ακριβώς θα της μιλούσες δηλαδή, αν είχες το αυτί της σε απόσταση αναπνοής από το στόμα σου.


Προχώρα αργά
Δεν μπορείς να ξεκινήσεις την κουβέντα με περιγραφές τύπου “τι σου κάνω”. Το ότι δεν έχετε σωματική επαφή δεν σημαίνει πως μπορείς να προσπεράσεις εντελώς το κεφάλαιο προκαταρκτικά. Ξεκίνα με μια απλή, τρυφερή δήλωση, π.χ. πόσο θα ήθελες να την έχεις αγκαλιά. Και πόσο θέλεις να την φιλήσεις. Και να την χαϊδέψεις. Από εκεί που τη χαϊδεύεις, δεν είναι λογικό να βρεθείς στη στάση 69. Μην πηδάς καρέ, πήγαινε αργά και κλιμάκωσε την ένταση.


Γίνε περιγραφικός
Μια φράση δεν κρατά όσο μια πράξη, οπότε θα πρέπει να την εμπλουτίσεις με λεπτομέρειες και εικόνες. Σε αυτό θα σε βοηθήσει η πλούσια ελληνική γλώσσα. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι χείλη δεν είναι ποτέ σκέτα “χείλη”: μπορεί να είναι απαλά χείλη, ζουμερά χείλη, ζεστά χείλη, υγρά χείλη… υπάρχουν χίλια διαφορετικά χείλια για να διαλέξεις.


Μίλα βρώμικα
Ειδικά όταν αναφέρεσαι σε σημεία του σώματος, αποστειρωμένοι όροι όπως οπίσθια, μέλος κλπ θα σου παγώσουν σίγουρα τη φάση, άσε που μπορεί να προκαλέσουν και ακατάσχετα γέλια. Τώρα δεν είναι ώρα για savoir vivre. Όσο πιο αναμμένη την αισθάνεσαι στην άλλη άκρη της γραμμής, τόσο περισσότερο μπορείς να το χοντρύνεις.


Πήγαινε με τα νερά της
Ακόμη και αν εσένα δεν σε φτιάχνει και τόσο αυτό που περιγράφει, άστη να ολοκληρώσει την αφήγησή της και πέρνα με διπλωματικό τρόπο στην επόμενη σκηνή. Αν εκείνη έχει κολλήσει σε μια συγκεκριμένη φαντασίωση και εσύ σε μια άλλη, διατρέχεις τον κίνδυνο να πέσει ξαφνικά πηχτή, άβολη σιωπή. Αυτοσχεδίασε πάνω σε αυτό που σου λέει και μην αλλάζεις απότομα κανάλι.


Βρες την ισορροπία
Η κατοχή μπάλας στη συζήτηση πρέπει να είναι περίπου ίση. Όπως όταν είστε σώμα με σώμα συμμετέχετε και οι δύο, έτσι και τώρα ο καθένας πρέπει να συνεισφέρει. Οπότε μην αράζεις σαν να έχεις πάρει ροζ τηλέφωνο. Αν πάλι βλέπεις ότι εκείνη δεν είναι πολύ ομιλητική, μην προσπαθείς να γεμίσεις εσύ όλα τα κενά. Κάνε της ερωτήσεις για να τη βοηθήσεις να “λυθεί”.


Κάνε θορύβους
Από τις 5 αισθήσεις σε αυτή τη φάση παίζει μόνο η ακοή, οπότε πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Άστη να ακούσει τη βαριά αναπνοή σου, ρίξε και κανένα “μμμ” όταν δεν έχεις πρόχειρο τίποτα καλό να πεις και άσε τη φύση να κάνει τα υπόλοιπα.


Άφησέ τη με τρόπο
Δεν θα πάθεις τίποτα αν μετά το συγκλονιστικό φινάλε δεις και λιγάκι από τους βαρετούς τίτλους τέλους. Μείνε λίγο ακόμα στη γραμμή μέχρι να αποσυμπιεστεί η ατμόσφαιρα, πες της πόσο καταπληκτική ήταν (ακόμη και αν δεν ήταν) και αποχαιρέτησε τη με στιλ. Πάνω απ’ όλα είσαι κύριος.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...