Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

H Jennifer Aniston, η πιο sexy γυναίκα όλων των εποχών

H Angelina Jolie μπορεί να έχει τον Brad Pitt αλλά ίσα που κατέλαβε μία θέση στη δεκάδα με τις πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών. Το αμερικανικό Men’s Health έκανε δημοσκόπηση και ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για την...
πιο sexy ηθοποιό. 


Η Jennifer Aniston ήρθε πρώτη στις προτιμήσεις του ανδρικού κοινού, καθώς δεν έχει μόνο θηλυκές καμπύλες και sexy παρουσιαστικό, αλλά όπως δικαιολόγησαν οι περισσότεροι την ψήφο τους, διαθέτει και αστείρευτο χιούμορ.


Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Raquel Welch, Marilyn Monroe, Britney Spears, Madonna, Ursula Andress, Bettie Page, Pamela Anderson, Jane Fonda και η αντίζηλος της Angelina Jolie.


Η ίδια η Jennifer όταν ρωτήθηκε ποια θεωρεί την πιο sexy ηθοποιό δεν μπορούσε να αποφασίσει ανάμεσα στην Brigitte Bardot και την Gloria Steinem... αν κι έδειξε μία προτίμηση στην Gloria.


Επιπλέον, η Aniston θεωρείται ιδιαίτερα γήινη και ανθρώπινη σε αντίθεση με τις υπόλοιπες κυρίες του κινηματογράφου. Εξάλλου, διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα στο Χόλιγουντ με συστηματική γυμναστική και πολύ προσεγμένη διατροφή.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...