Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Πωλείται ο Τόρες

Στις 31 Ιανουαρίου του 2011 ο Φερνάντο Τόρες έφτασε «μετά Βαΐων και κλάδων» στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να πληρώνει πάνω από 55.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Λίβερπουλ (πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου) και να προσφέρει στον ίδιο ετήσιο συμβόλαιο ύψους ....
5.000.000 ευρώ.


Δέκα περίπου μήνες μετά, τα πράγματα φαντάζουν εντελώς διαφορετικά, με τον «Ελ Νίνιο» να θεωρείται από πολλούς ως ξένο σώμα στην ομάδα, και τους «μπλε» να έχουν πάρει πλέον την απόφαση να τον... ξεφορτωθούν.


Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (14/12) η Daily Mail, οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να τον πουλήσουν προς όποιον ενδιαφερόμενο καταθέσει πρόταση κοντά στα 23.000.000 ευρώ, με τον δανεισμό του να αποτελεί εναλλακτική λύση.


Παρά την αποχώρηση Ανελκά, ο Τόρες είναι ο τρίτος επιθετικός της ομάδας πίσω από τους Ντρογκμπά και Στάριτζ (δεν αγωνίστηκε λεπτό στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι), με τον Αντρέ-Βίλας Μπόας να μην καταφέρνει όπως και ο προκάτοχός του Αντσελότι να τον «αναστήσουν» αγωνιστικά.


Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός επιθετικός χρειάστηκε την περυσινή σεζόν 13 παιχνίδια για να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη μπλε φανέλα (κόντρα στη Γουέστ Χαμ) ενώ φέτος μετράει μόλις 4 τέρματα σε 13 συνολικά ματς.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...