Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Συγκινεί η τεράστια κινητοποίηση του κόσμου για τον μαχητή Αλέξανδρο!

Η ευαισθησία ανώνυμων και επώνυμων έχει ήδη φέρει τα πρώτα αποτελέσματα για να βγει νικητής ο Αλέξανδρος Τζιαβάρας από την περιπέτεια της υγείας του, αφού ήδη έχουν συγκεντρωθεί τα μισά χρήματα (29.860 ευρώ από τα 60.000 που απαιτούνται) για τα έξοδα μεταμόσχεσης και νοσηλείας, ενώ...
ο κόσμος συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας του. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αποδεικνύεται για πολλοστή φορά!


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΘΥΡΑ 7 Πειραιά:


Κάτι παραπάνω από συγκινητική είναι η συμμετοχή σας, στην προσπάθεια που κάνει ο Αλέξανδρος για να ξεπεράσει την δυσκολότερη περιπέτεια της ζωής του. Ήδη, με αυτήν την τεράστια κινητοποίηση που κάνουμε για να μαζέψουμε το ποσό που χρειάζεται, ώστε να πληρωθεί ένα μέρος από τα έξοδα της μεταμόσχευσης, έχουμε καλύψει περίπου τα μισά χρήματα του στόχου που έχουμε θέσει, και ειλικρινά, σας ευχαριστούμε θερμά γι’αυτό. Όμως η προσπάθεια, δεν σταματάει εδώ. Ίσα, ίσα που τώρα κορυφώνεται, καθώς οι μέρες περνούν, ο «αδερφός» μας πηγαίνει ολοένα και καλύτερα και πλέον ο χρόνος (και οι απαιτήσεις του νοσοκομείου για πληρωμή το ταχύτερο δυνατό, των εξόδων της επέμβασης), πιέζει.


Η συμβολή όλων σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για τον Αλέξανδρο.


Η συμμετοχή σας στην προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας του, με οποιοδήποτε ποσό είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.


Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ σε αυτήν την εκστρατεία αγάπης που γίνεται για τον 28χρονο «αδερφό» μας, ώστε να τον έχουμε γρήγορα κοντά μας.


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 623/601123-38


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: GR9101106230000062360112338Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...