Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Στο πειθαρχικό στέλνει η Καϊλή τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται τελικά η Εύα Καϊλή, η οποία θέλει να πάρει τη ρεβάνς για τα όσα άκουσε από συναδέλφους της, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τις ημέρες της κρίσης που συγκλόνιζε το κυβερνών κόμμα...



Έτσι μετά τις «καλτσοδέτες» και άλλα σχόλια τα οποία θεωρεί ότι έχουν σεξιστικό περιεχόμενο και τη θίγουν ως γυναίκα και ως άτομο η κ. Καϊλή αποφάσισε να ζητήσει τη δικαίωσή της από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ.


Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητά την παραπομπή στο Πειθαρχικό των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη, Χάρη Καστανίδη και Στάθη Κουτμερίδη.


Τι προηγήθηκε

Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Νοεμβρίου η Εύα Καϊλή είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και είχε εκφράσει την αντίθεσή της στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Έτσι, όταν μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ζήτησε τον λόγο και διαμαρτυρήθηκε γιατί διακόπηκε η συνεδρίαση, τότε ο κ. Ξυνίδης είχε ακουστεί να λέει: «Σιγά την καλτσοδέτα».


Την ίδια μέρα ο Χάρης Καστανίδης είχε πει ότι «μια από τις βουλευτίνες, αυτή που κάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου να παραιτηθεί, έχει γεμίσει με την παρουσία της το... κάδρο της πολιτικής», ενώ την επόμενη ο κ. Κουτμερίδης σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων είπε :«Πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο η κυρία Καϊλή. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική".



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...