Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Χατζηνικολάου: Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες; (audio)

Σάλο προκάλεσαν οι αγωγές των πρώην βουλευτών που ζητούν εκατομμύρια ευρώ αναδρομικά. Ο εγνωσμένης αξίας δημοσιογράφος και εκδότης, Νίκος Χατζηνικολάου, έφθασε στο σημείο να μιλάει ευθέως για...
καραγκιόζηδες!


Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον ρ/σ Real, ο κ. Χατζηνικολάου, σφάζει με το... βαμβάκι (και το λεπίδι...) τους πρώην βουλευτές, που εν μέσω κρίσης και ανέχειας, κοινωνικής δυσφορίας και δυσανεξίας, αξιώνουν από το δημόσιο χιλιάδες ευρώ για τον εαυτό τους!


Ο κ. Χατζηνικολάου, μεταξύ άλλων, επικαλείται τις συζητήσεις για την περικοπή του 13ου/14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και το θέμα που ανέκυψε με τα συσσίτια στα σχολεία, για να εξαπολύσει βολές εναντίον των πρώην βουλευτών.


Σημειώνει δε ότι αντί να προσφέρονται οικειοθελώς να μειώσουν όσα παίρνουν για να συμβάλουν στην έξοδο της χώρας από την κρίση, ζητούν ο καθένας για τον εαυτό του 240.000 ευρώ.


Διαβάστε και ακούστε τι είπε ο γνωστός δημοσιογράφος:


"Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε καραγκιοζάκια; Κωμικοί τύποι. Δεν αισχύνεστε; Την ίδια περίοδο που συζητιέται ότι θα κοπεί και ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, την ίδια περίοδο που συζητάμε για υποσιτισμό μαθητών και οι καθηγητές κινητοποιούνται για να βρουν τρόπο να τρώνε τα παιδιά, που συζητιέται στο Υπουργείο Παιδείας αν θα υπάρξουν κουπόνια των δύο και των τριών ευρώ -θαρρείς και είμαστε σε κατοχική περίοδο- για να παίρνουν κάτι τα παιδιά δωρεάν από τα κυλικεία των σχολείων για να φάνε.


Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε ρε θεομπαίχτες να ζητάτε από 240.000 ευρώ ο καθένας εν μέσω κρίσης, αντί να προσφέρεστε οικειοθελώς να μειώσετε αυτά που παίρνετε για να συμβάλλετε στην έξοδο της χώρας από την κρίση; Εσείς που την οδηγήσατε εκεί που βρίσκεται σήμερα".


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...