Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ζώδια: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου.

Κριός
Mais allors, κόψε επιτέλους τις κακές σου συνήθειες. Κάνεις τα ίδια και τα ίδια και μετά σιχτιρίζεις για αυτά τα «ίδια και τα ίδια» που εσύ χώρεσες άτσαλα μέσα στα καλούπια σου. Έχουμε και λέμε: ...
στον έρωτα είναι πιο εύκολο να αρνηθείς ένα αίσθημα από το χάσεις μια συνήθεια τα είπε ο Μαρσέλ (Προύστ). Τα κάνεις τώρα και εσύ...


Ταύρος
Ο (θεοί του Ολύμπου!) Δίας, μεγάλη η χάρη του, ισιώνει επιτέλους στο τέλος της βδομάδας και καθώς πάει να σταθεί γερά στα δυο του πόδια αρχίζεις να πιστεύεις ότι όλα σ αυτόν τον κόσμο λειτουργούν με μια μαγεία που σε συνεπαίρνει. Ναι το δεξί σου μάτι πάει να γίνει ονειροπόλο. Το αριστερό αντιστέκεται άλλα όσο προχωράει η βδομάδα, θα μελώνει και αυτό. Το αποτέλεσμα; Foul sentimental.


Δίδυμος
Κο κο κάνει η κότα. Κο κο και ο Δίδυμος. Άσε τα μεγάλα λόγια (και τις φοβέρες) και κοίταξε να διορθώσεις τις κακοτεχνίες σου. Τώρα δηλαδή που ακόμα γυρίζει και σε παίρνει στο μουλωχτό και στο αθόρυβο να ανοίξεις την πόρτα και να γλιστρήσεις στην σκούρα νύχτα των σωμάτων και των παθών χωρίς κανείς να σε καταλάβει και να μπορεί να κρατήσεις και αυτή τη διακριτική ειρωνεία στο μάτι...


Καρκίνος
«Έβαλα τα χεράκια μου και έβγαλα τα ματάκια μου» Να τι σ' ακούμε να λες μα ουδείς δεν σε λυπάται. Το λοιπόν: Μακριά τα χέρια σου από τα μάτια σου, και από τις κακές συνήθειες και ότι τέλος πάντων σε ρίχνει έξω. Αν δηλαδή δεν θες μια από τα ολόιδια. Γιατί καθώς είναι γνωστό το δράμα σε έλκει και τώρα τελευταία το είχες στην κατάψυξη. Καλό θα ήταν να το αφήσεις εκεί.


Λέων
Εσύ, ο Δον Κιχώτης, οι ανεμόμυλοι. Πότε θα σταματήσεις να κυνηγάς τα αδύνατα; Πότε θα σταματήσεις να μιλάς για τα δύσκολα παιδικά σου χρόνια. Το κοινό σου κουράστηκε, κάποιοι την κοπάνησαν, και ας μην το βλέπεις. Ότι τώρα χρειάζεσαι είναι επικοινωνία, στοργή και προδέρμ. Ζήτησε για να λάβεις.


Παρθένος
Κάτι ο Ερμής που γύρισε στα ίσια του, κάτι ο Δίας που θα ισιώσει στο Ταύρο, νιώθεις ότι επιτέλους βρήκες το χαμένο γοργό βηματισμό σου αλλά και τον ρυθμό σου μαζί. Μην αφήσεις τους άλλους να χαλάσουν την καλή σου διάθεση -θα το προσπαθήσουν σκληρά- μπορείς μάλιστα να αφήσεις κάποια παλιά (ξεχασμένα) όνειρα σου να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους. Πρώτα ξεκίνα με τα όνειρα και μετά βρες τον τρόπο να τα υλοποιήσεις.


Ζυγός
Δεν χρειάζεται να κρατάς το τιμόνι, για να απολαύσεις τη διαδρομή. Δεν χρειάζεται να τρίβεσαι συνέχεια στο γυαλόχαρτο των εμμονών σου, για να δεις να ξημερώνει μια πραγματικά καλή μέρα. Αφέσου στη ζωή και ακόμα και αν σε χαστουκίσει, το χαστούκι θα σε βγάλει από αυτή την φρικτή αδράνεια και θα σου θυμίσεις τις β.α (βασικές σου ανάγκες)


Σκορπιός
Ο Δίας όπου να ’ναι θα ισιώσει στο Ταύρο και επιτέλους νιώθεις ότι μπορείς να απλώσεις και πάλι την αρίδα σου γιατί καιρό τώρα, ένιωθες απίστευτα πιασμένος - πιεσμένος. Σαν πτήση στην Αυστραλία και εσύ μπασκετμπολίστας να κάθεσαι στο πιο άβολο κάθισμα. Τώρα όμως που βγήκες από τα «στριμόκωλα» κοίταξε να μην δαγκώσεις όποιον βρεις μπροστά σου, αλλά να διαχειριστείς με σύνεση και λογική την άνεση και την ελευθερία σου. Γκέ γκέ;
Υ.Γ. Για καλύτερα αποτελέσματα διάβασε Επίκουρο.


Τοξότης
Πώς είναι δυνατόν να δηλώνεις ένθερμα ότι θέλεις: ηρεμία τάξη και ασφάλεια, και να γκρεμίζεις και να ξηλώνεις ότι είναι στο διάβα σου; Προσπάθησε να κατευνάσεις τον βίαιο εαυτό σου και το συναίσθημα εκείνο το βαρύ και καταπιεσμένο που σε τραβάει με φόρα κάτω. Κοίτα τον στόχο αν θες να φτάσεις στον στόχο. Έχεις χαθεί πάλι στο δάσος των ψευδαισθήσεων.


Αιγόκερως
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Θέλει πολύ θάρρος να κοιτάξεις μέσα σου χωρίς να βγάλεις τσιρίδες φόβου και πανικού. Όσο όμως πιο καλά κοιτάξεις στην ενδοχώρα σου τόσο πιο πολλά θα δεις και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ευκαιρία που θα έχεις να αλλάξεις όλα αυτά που σε ρίχνουν έξω. Έχεις πολύ δουλεία να κάνεις. Καλό είναι να αρχίσεις από «τώρα»!


Υδροχόος
Θέλεις να ανοίξεις το στόμα σου και να μην το ξανακλείσεις και όχι για να φας μεγάλη μπουκιά αλλά για να τα πεις όλα έξω από τα δόντια όλα αυτά που τόσο καιρό τα πας από εδώ τα πας από εκεί και τελικά καταλήγεις να τα λες σε σπασμένα Γαλλικά, κομψά και μαζεμένα. Τώρα όμως που συνδέεσαι με τον πραγματικό σου εαυτό η ορμή θα είναι μεγάλη και η διαχείριση της έντασης είναι η λέξη κλειδί.


Ιχθύες
Ενώ δηλώνεις ότι δεν σου αρέσει η πραγματικότητα που έχεις φτιάξει δεν κάνεις και τίποτα για να την αλλάξεις απλά βουλιάζεις όλο και περισσότερο μέσα στη ρουτίνα σου. Ναι για να αλλάξουν κάποια πράγματα χρειάζεται να αλλάξεις πρώτα εσύ. Βάλτο καλά στο μυαλό σου και χώνεψε το διαφορετικά θα καταντήσεις ο γκρινιάρης/ρα του ζωδιακού.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...