Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 12/12 τα Ζώδια!

Η σημερινή μέρα είναι δισυπόστατη μιας και από την επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους περνάμε στη συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο. Γι’ αυτό απαιτείται ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Σε κάθε περίπτωση όμως κρατήστε το σώμα και το νου ξεκούραστο γιατί μόλις...
ξεκίνησε μια κουραστική εβδομάδα.




Κριός
Το συναισθηματικό παρελθόν μάλλον δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε και σας δημιουργεί κάποια ζητήματα. Πνίξτε τις αμφιβολίες σας μέσα στις όμορφες στιγμές που προσφέρονται. Η αγάπη για τη φύση μπορεί να σας οδηγήσει σε εξοχές και εκδρομές και η αναζήτηση κάποιας δραστηριότητας που θα σας κρατήσει σε φόρμα ίσως τελικά να είναι και η αιτία να μαζευτείτε μαζί με φίλους και γνωστούς


Ταύρος
Οι δυνατότητες που έχετε δεν είναι περιορισμένες απλά τις αντιμετωπίζετε με αρνητισμό. Αισθηματικά, η αγάπη που σας έχουν κάποιοι είναι δεδομένη χρειάζεται όμως να καταλάβετε πως ο σκοπός σας είναι να περάσετε καλά και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από ένα συγκεκριμένο πλάνο, όπου η αισθηματική ζωή δεν εξαρτάται ευθέως από τα όποια οικονομικά προβλήματα.


Δίδυμοι
Σήμερα θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να εξομαλύνετε πράγματα μέσα στο χώρο του σπιτιού. Οικογενειακές σχέσεις και οικιακές εργασίες θα σας αναγκάσουν αρκετές φορές να υψώσετε τη φωνή σας. Η σταδιακή επίτευξη των στόχων σας έρχεται μέσα από συντονισμένες προσπάθειες. Κάποια έξοδος δεν αποκλείεται να σας φέρει τετ-α-τετ με νέες γνωριμίες.


Καρκίνος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, είναι καταλυτική ως προς την δρομολόγηση σημαντικών εξελίξεων σε όλα τα μέτωπα. Γι' αυτό απαιτείται επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Συζητήσεις με οικεία πρόσωπα είναι εύκολο να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις, ενώ ανάλογα φορτισμένο είναι και το κλίμα στην δουλειά σας. Δύσκολο το «ντέρμπι» όμως με την υποστήριξη του συντρόφου σας, μπορείτε όχι μόνον να ...ισοφαρίσετε αλλά και να πάρετε το προβάδισμα.


Λέων
Η ανάγκη για να προβληθείτε και να ξεχωρίσετε ίσως σας οδηγήσουν σε στυλιστικές υπερβολές αλλά και μια σνομπ στάση που δεν βοηθά στην άρση των όποιων παρεξηγήσεων. Αντιθέτως ρίχνει λάδι στην φωτιά. Επαγγελματικά αντιλαμβάνεστε πως οι πόρτες έχουν ανοίξει και το μόνο που σας απομένει είναι να εργαστείτε και να επιμείνετε σθεναρά για την επίτευξη των στόχων σας. Προσοχή σε προσχηματικές επικοινωνίες που αποσκοπούν στην εκμαίευση πληροφοριών.


Παρθένος
Πολλά μαζεμένα γίνονται και κάπου έχετε αρχίσει να κουράζεστε. Άτομα που αυτοαναιρούνται χωρίς να έχουν συναίσθηση του τι πράττουν γίνονται κακός μπελάς, μα σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Ακόμη και αν οι συνθήκες δείχνουν να μην σας ευνοούν, αξίζει να παλέψετε με τις πιθανότητες. Στα αισθηματικά κάποια ...περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο χώρο της εργασίας σας δημιουργώντας μια προσωρινή σύγχυση στόχων και προτεραιοτήτων.


Ζυγός
Χρειάζεστε ξεκούραση μιας και τόσο το σώμα όσο και η ψυχή έχουν καταπονηθεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, ωστόσο η ζωή σας εξακολουθεί να σας βάζει δύσκολα. Μέσα από ένα μπαράζ συζητήσεων και αντεγκλήσεων θα καταλάβετε πως γύρω σας υπάρχουν διάσπαρτες παγίδες και κακοπροαίρετοι «καλοθελητές». Προσπαθήστε να ξεδιαλύνετε το τοπίο πριν πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες.


Σκορπιός
Η σημερινή μέρα έχει πολλές διαβουλεύσεις οι οποίες όμως θα προσκρούσουν επάνω στην αμετροεπή στάση των άλλων. Από την μια θα μπορέσετε να δώσετε λύσεις σε τεχνικά θέματα αλλά από την άλλη τα ερωτήματα γύρω από τις προοπτικές και την βιωσιμότητα μιας συνεργασίας, πολλαπλασιάζονται. Επιπλέον μια φιλία γίνεται ...πονοκέφαλος. Αντίθετα, μια έκπληξη στην δουλειά θα σας δώσει φτερά.


Τοξότης
Έχετε βάλει ...αέρα στα πανιά σας και μαζί με τα ξερά καίτε και τα χλωρά. Αυτό δεν βοηθά την εξομάλυνση των αντιθέσεων και το πιθανότερο είναι να συνεχίσετε μόνοι μια προσπάθεια που κανονικά απαιτεί κοινή συναίνεση. Και στα αισθηματικά θα πρέπει να δώσετε χώρο στον σύντροφο σας και να μην του ζητάτε τον ουρανό με τ' άστρα. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν μεταπτώσεις και αλλαγή των δεδομένων από στιγμή σε στιγμή.


Αιγόκερως
Ο προσωπικός σας μαγνητισμός είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένος και έτσι οποιοδήποτε διάβημα προς το άλλο φύλο μπορεί να έχει επιτυχημένη έκβαση. Όσον αφορά δε τις προς τα εσάς προτάσεις ...διαλέγετε και παίρνετε! Αντίθετα όμως η καθημερινότητα σας δεν είναι και τόσο ανθόσπαρτη ιδιαίτερα όσον αφορά τις επαφές σας με γνωστούς και συγγενείς. Μπελάδες και τεχνικά προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν και με το αυτοκίνητο, το pc ή το κινητό σας.


Υδροχόος
Προχωράτε με σημαία σας την αλήθεια και οδηγό τις ιδιαίτερες ικανότητες σας αλλά ξεχνάτε πως ο καθένας βλέπει την ζωή κάτω από το δικό του υποκειμενικό πρίσμα. Θα πρέπει λοιπόν να επιμείνετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας, χωρίς να έχετε απαραίτητα μια συνολική υποστήριξη. Ζητήματα που σχετίζονται με τα ερωτικά σας ίσως χρειάζονται τη γνώμη ειδικού. Προσπαθήστε να δώσετε στον σύντροφο σας να καταλάβει πως η εξέλιξη της σχέσης περνά πρώτα και κύρια από την αίσθηση ελευθερίας μέσα σε αυτήν.


Ιχθύες
Στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ο Άρης τα ...δίνει όλα με αποτέλεσμα να υπάρξουν εξελίξεις που θα αναστατώσουν την ζωή σας ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. Στον οικονομικό τομέα εξακολουθεί να υπάρχει μια δυστοκία και η προτεραιότητα σας θα πρέπει να είναι η εκπλήρωση παλαιών υποχρεώσεων και όχι οι νέες επενδύσεις. Από την άλλη, επικοινωνιακά έχετε το πλεονέκτημα και είναι εύκολο να βρεθείτε στο επίκεντρο.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...