Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 06/12/2011

Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στο Ανατολικό Αιγαίο, τη Βόρεια Ελλάδα και τη Δυτική Κρήτη, και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και το Ιόνιο, περιμένουμε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από ...
8 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 18 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 19 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 14 έως 20 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς μέτριους έως ισχυρούς.


Τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές από τις βραδινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό τοπικά ισχυροί.


Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...