Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Γιουχαΐσματα μέσα σε υπουργείο (Video)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν το πρωί της Παρασκευής, εργαζόμενοι της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, κατά την είσοδό του στα γραφεία της ...
διοίκησης.


Οι συγκεντρωμένοι υπάλληλοι χειροκρότησαν τον υπουργό, ευχαριστώντας τον έτσι για το "σώσιμο" της χώρας, μέσω της θετικής του ψήφου το βράδυ της Πέμπτης στην ονομαστική ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου που αφορά στην εργασιακή εφεδρεία, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και τον πάγωμα των κλαδικών συμβάσεων.


"Μάς εξαντλήσατε, μάς εξοντώσατε, μάς διαλύσατε", είπε χαρακτηριστικά εργαζόμενος από τους συγκεντρωμένους. "Εσείς θα μάς ταίζετε τα παιδιά μας;", φώναξε άλλη εργαζόμενη. Με αντίστοιχες εκδηλώσεις "χαράς", "ευγνωμοσύνης" και "αναγνώρισης" της προσπάθειας τους, υποδέχθηκαν οι υπάλληλοι και την υπόλοιπη πολιτική ηγεσία, καθώς και τους συνεργάτες της.


Μετά την υποδοχή, ο Υπουργός (προς τιμήν του) κάθισε για λίγα λεπτά και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, άκουσε τις αγωνίες και την αποδοκιμασία τους για τις πολιτικές της Κυβέρνησης και δεσμεύτηκε -ενώπιον όλων- να ακολουθήσει οργανωμένη συζήτηση μαζί τους.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την είσοδο του Υπουργού Δικαιοσύνης στο κτίριο του υπουργείου Δικαιοσύνης.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...