Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Δευτέρα 24/10/2011

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και στην υπόλοιπη χώρα αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι ...
τοπικά περιορισμένη.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 22, στην Κεντρική Ελλάδα από 10 έως 18 και στις νησιωτικές περιοχές από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε ανατολικούς με τάσεις ενίσχυσης.


Παροδικά αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 με 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι στο Σαρωνικό και ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό, με περαιτέρω ενίσχυση από τις απογευματινές ώρες.


Αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...