Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Status στο Facebook με cm; Έχουμε την απάντηση!

Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει όλο αυτό τα Νυχτοπούλια είναι εδώ για να το αποκαλύψουν. Πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι που (τον) παίζουν τα κοριτσάκια λες και θα γίνει έτσι δουλειά! Διαβάστε το μήνυμα-οδηγό που ακολουθούν τα γυναικεία status:



Kορίτσια ... θα συνεχίσουμε να τo διατηρούμε ...!
Και πάλι ήρθε η εποχή του χρόνου ... για τη στήριξη της συνειδητοποίησης του καρκίνου του μαστού! Το πρώτο έτος παίξαμε πληκτρολογώντας το χρώμα του σουτιέν. Πέρυσι, γράψαμε το μέρος στο οποίο αφήναμε την τσάντα .... φέτος θα είναι λίγο διαφορετικό. α πρέπει να γράψετε το μέγεθος του παπουτσιού σας (αριθμό μόνο) και στη συνέχεια "cm" και, στη συνέχεια, μια θλιβερή φατσούλα.
Θυμηθείτε τον πρώτο χρόνο συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι, τόσες πολλές γυναίκες που ανεφέρθηκε στις ειδήσεις. Θα υπενθυμίσω σε όλους ότι το κάνουμε αυτό για την ευαισθητοποίηση ...!! Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν άντρα να ξέρει τι σημαίνει, ώστε να αναρωτιούνραι!! Παρακαλώ αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό (σε προσωπικό μήνυμα) σε όλες τις φίλες σας και ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μια επανάσταση μεγαλύτερη από το πρώτο


Mr NightHawk: Δεν γλιτώνει κανείς από τα Νυχτοπούλια όσα μυστικά και να 'χετε! Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς στην Χαρά, την Όλγα και όλες τις φίλες μου που ρώτησα και καμία δεν μου απάντησε!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...