Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πιο "cool" λαός οι Αμερικανοί;

Τους Αμερικανούς ανέδειξε ως τον πιο "κουλ" λαό του κόσμου πρόσφατη διεθνής δημοσκόπηση. Διαβάστε ποιοι είναι οι υπόλοιποι δέκα στη λίστα, αλλά και οι 5 πιο...
"ξενέρωτοι".


Ο πιο "κουλ" λαός είναι οι Αμερικανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Badoo (www.badoo.com) για την πιο κουλ εθνικότητα, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 30.000 άνθρωποι από 15 χώρες.


Εκτός από τους Αμερικανούς, που αναδείχτηκαν πρώτοι σε παγκόσμιο επίπεδο, οι Ισπανοί ψηφίστηκαν ως οι πιο κουλ Ευρωπαίοι, οι Βραζιλιάνοι ως οι πιο κουλ Λατινοαμερικανοί, ενώ οι Βέλγοι δεν πρέπει να είναι και πολύ χαρούμενοι, αφού ψηφίστηκαν ως οι λιγότερο κουλ παγκοσμίως!


"Ακούμε πολλά στα μέσα ενημέρωσης για τον αντιαμερικανισμό. Ορισμένες φορές όμως ξεχνάμε πόσοι άνθρωποι ανά τον κόσμο θεωρούν πραγματικά κουλ τους Αμερικανούς", δήλωσε ο Λόιντ Πράις, διευθυντής μάρκετινγκ της Badoo.


Ο Πράις δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται από το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, αφού, όπως είπε, «η Αμερική έχει τον πιο κουλ ηγέτη, τον Ομπάμα, τους πιο κουλ τραγουδιστές, ακόμα και τον πιο κουλ άντρα στο χώρο της τεχνολογίας, τον Στιβ Τζόμπς της Apple».


Οι Βραζιλιάνοι, που ψηφίστηκαν ως ο δεύτερος πιο κουλ λαός παγκοσμίως και ο νούμερο ένα της Λατινικής Αμερικής, άφησαν πίσω τους τους Μεξικανούς και τους Αργεντίνους.


Όσον αφορά τους Ευρωπαίους, οι Γάλλοι είναι πιο κουλ από τους Βρετανούς, τους Ολλανδούς και από τους "ξενέρωτους" Βέλγους.


Οι δέκα "πιο κουλ":


1. Αμερικάνοι
2. Βραζιλιάνοι
3. Ισπανοί
4. Ιταλοί
5. Γάλλοι
6. Βρετανοί
7. Ολλανδοί
8. Μεξικάνοι
9. Αργεντίνοι
10. Ρώσοι


Και οι πέντε "λιγότερο κουλ":


1. Βέλγοι
2. Πολωνοί
3. Tούρκοι
4. Καναδοί
5. Γερμανοί



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...