Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τσιτσιολίνα πήρε σύνταξη!

H Ουγγρο-Ιταλίδα πολιτικός, τραγουδίστρια και πορνοστάρ Ιlona Staler, γνωστή σε όλους ως Τσιτσιολίνα, βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα εξαιτίας της διαμάχης που υπάρχει για τη σύνταξή της, αφού σε ένα μήνα ...
σταματά η πολιτική της καριέρα.


Όντως, ως πολιτικός η Τσιτσιολίνα δικαιούται τη σύνταξή της, όμως σε μια εποχή σκληρής λιτότητας κατά την οποία οι πολιτικοί απαιτούν οδυνηρές θυσίες από τον ιταλικό λαό, οι -για πολλούς υπέρογκες- βουλευτικές αποζημιώσεις βρίσκονται στο στόχαστρο πολιτών και Τύπου. Η βουλευτική σύνταξη ύψους 39.000 ευρώ ετησίως που πρόκειται να αρχίσει να εισπράττει από το Νοέμβριο, με τη συμπλήρωση των 60 της χρόνων, είναι, όπως λένε, πολύ μεγάλο ποσό στις εποχές μας. Όμως η Τσιτσιολίνα διαφωνεί: «Κέρδισα αυτά τα χρήματα και είμαι περήφανη για αυτό. Όλοι οι πολιτικοί που είναι πρώην μέλη του Κοινοβουλίου δικαιούνται αποζημίωση και πιστεύω ότι είναι δίκαιο να τη λάβω και εγώ».


Στο μεταξύ, την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να εμφανιστεί σε σεξ μπαρ στο Κιέτι της Ιταλίας, όπου θα τραγουδήσει γυμνόστηθη, αφού όπως υποστηρίζει, μπορεί ακόμα να το κάνει.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...