Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Π. Γερουλάνος: Θέμα Super League αν θα αρχίσει το Πρωτάθλημα

Εάν και πώς θα αρχίσει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, είναι θέμα της Super League και θέμα της ΕΠΟ με ποιες ομάδες θα ξεκινήσει, δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στην ...
τηλεόραση του Σκάι.


Όπως είπε, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν αποφάσισε να υποβιβάσει ομάδες, είναι όμως υποχρεωμένη να δει αν πληρούν κάποια κριτήρια. «Ήταν μία φυσική απόφαση», σχολίασε για τον υποβιβασμό των ΠΑΕ Καβάλα και Ολυμπιακού Βόλου στη Δ' Εθνική [Βλέπε άρθρο] .


«Σκοπός μας», τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού, «δεν είναι να σκοτώσουμε το ποδόσφαιρο, αλλά να το εξυγιάνουμε» και διαβεβαίωσε πως αν υπάρξουν νέα στοιχεία και για άλλες ομάδες εν μέσω του πρωταθλήματος, τότε και εκείνες θα αποβληθούν από τη Σούπερ Λίγκα.


Κληθείς τέλος να σχολιάσει τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή για τις ποινές που είχε επιβάλει αρχικά στις δύο ομάδες η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ (είχε πει πως «δεν ήταν σκάνδαλο»), ο υπουργός ήταν σαφής: «Απλώς εξέφρασε τις δικές του απόψεις, καταλαβαίνω ότι μπορούν να υπάρξουν διαφωνίες».


Εν τω μεταξύ ηρεμία επικρατεί σήμερα στην πόλη του Βόλου όπου χθες σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια μετά την ανακοίνωση της απόφασης της ΕΕΑ.


Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν 10 συλλήψεις και 17 προσαγωγές υπόπτων. Στο νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκαν οκτώ άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, μεταξύ των οποίων τρεις έγκυες, τέσσερα παιδιά κι ένα βρέφος.


Σοβαρές υλικές ζημιές υπέστησαν ένα υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και άλλα εμπορικά καταστήματα στο κέντρο του Βόλου. Περισσότεροι από 350 κάδοι απορριμμάτων και ανακύκλωσης έχουν καταστραφεί, ενώ ακόμα και σήμερα είναι αισθητή η οσμή των χημικών. Από νωρίς το πρωί συνεργεία του δήμου Βόλου, με τη βοήθεια υδροφόρων και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, άρχισαν το έργο του καθαρισμού των κεντρικών οδών της πόλης.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...