Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Erick Morillo: από την Ίμπιζα στο «W»

Tην ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σε κάποιο dancefloor ανά τον κόσμο οι clubbers ενώνουν τις φωνές τους με τη Shawnee Taylor στο track που έχει ήδη ταυτιστεί με το...
φετινό καλοκαίρι. Tο «Stronger» του Erick Morillo (και του Eddie Thoneick) βρίσκεται στο playlist κάθε DJ που θέλει να ταρακουνήσει το κοινό του και εμείς θα το ακούσουμε από τον ίδιο τον δημιουργό του στο party Show me love του «W» την Πέμπτη 21/7.


Ο Αμερικανο-κολομβιανός DJ, που ανανέωσε την club σκηνή της Νέας Υόρκης και δικαιούται να αποκαλείται σούπερ σταρ, καταφτάνει από την Ίμπιζα μία μέρα μετά το εβδομαδιαίο του residency στο «Pacha», τη βραδιά Subliminal Invasion που επισκιάζει κάθε άλλο event τις Τετάρτες στο «λευκό νησί».


Πατώντας στις κυκλοφορίες της επιτυχημένης δισκογραφικής του Subliminal Records, αναμένουμε απ’ αυτόν ένα καλορυθμισμένο set, που θα κινηθεί στα όρια mainstream και underground house μουσικής. Μάθετε τους στίχους του «Stronger» και κλείστε εισιτήριο για Μύκονο, όπου o Morillo θα επανέλθει στο «Cavo Paradiso» στις 24/7 και 14/8.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...