Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Σισέ

Το μεγάλο «αντίο» στους συμπαίκτες του είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ, του οποίου η μεταγραφή στη Λάτσιο βρίσκεται σε τελικό στάδιο και έτσι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για...
Ρώμη.


Ο Γάλλος άσος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και εν συνεχεία κάθισε στο γεύμα της ομάδας. Εκεί αποχαιρέτησε τους επί διετία συμπαίκτες του, που θα έχουν να θυμούνται πολλά από την προσφορά του μέσα στο γήπεδο, αλλά και την προσωπικότητά του έξω από αυτό.




Εν τω μεταξύ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωστοποίησε τους 27 ποδοσφαιριστές, που θα πάρουν μέρος στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Αυτοί είναι οι Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μουν, Λεοντίου και Μπουμσόνγκ.


Την αποστολή θα ακολουθήσουν και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής, όπως επιθυμούσε ο Πορτογάλος τεχνικός.


Εκτός έμειναν ο τραυματίας Κάσας και οι Λαγός, Καπίνος και Μαυρίας, οι οποίοι έχουν κληθεί στην Εθνική Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...