Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Δείτε τι γίνεται τώρα στη Βουλή - Live Streaming

Στην κορύφωσή τους φτάνουν την Τετάρτη (15/06) οι διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων πολιτών, που έχουν από νωρίς το πρωί περικυκλώσει τη Βουλή, ενόψει της κατάθεσης του....
Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.


Δείτε Live εικόνα από το Σύνταγμα, βίντεο και φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις.


Κλειστοί είναι από τις 6 το πρωί της Τετάρτης κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο, ενώ το Μετρό δεν κάνει στάση στον σταθμό "Ευαγγελισμός", καθώς είναι ένα από τα σημεία που έχουν δώσει ραντεβού οι "Αγανακτισμένοι" ώστε να πραγματοποιήσουν την περικύκλωση της Βουλής.


Στόχος των διαδηλωτών είναι να περικυκλώσουν τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου.


"Την Τετάρτη 15/06 από τις 07:00 το πρωί, αποκλείουμε με μια ανθρώπινη αλυσίδα από ειρηνικά χέρια πιασμένα Αγανακτισμένων, την πρόσβαση προς τη Βουλή των Ελλήνων. Η αλυσίδα θ΄ακολουθεί το διάγραμμα των οδών Ριζάρη- Β. Κωνσταντίνου-Ζάππειο- Λεωφ. Αμαλίας-Πλ. Συντάγματος-Κριεζώτου-Κανάρη-Πατριάρχου Ιωακείμ-Πλουτάρχου-Πολεμικό Μουσείο".


Αναλυτικά το χρονικό


09:45: Η ένταση προκλήθηκε, καθώς διμοιρίες πέρασαν μπροστά από τον κόσμο για να φτάσουν στη Βουλή


09:30: Ένταση μπροστά από τη Βουλή. Διαδηλωτές εκτόξευσαν μπουκάλια κατά διμοιρίας που έκανε την εμφάνισή της. Συνθήματα κατά των αστυνομικών.


08:30: Συνθήματα από τους "Αγανακτισμένους" που ζητούν από τους αστυνομικούς να αφήσουν τις ασπίδες τους και να ενωθούν με το πλήθος.


08:15: Πυκνώνει ο κόσμος μπροστά από τη Βουλή, ενώ ακόμα θα έχουν ξεκινήσει οι συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ.


07:45: Εκατοντάδες "Αγανακτισμένοι" πολίτες έχουν ήδη συγκεντρωθεί μπροστά από τη Βουλή, ενώ υπήρξαν μικροεντάσεις με τους αστυνομικούς πουέστησαν... τείχος στη Βασ. Σοφίας.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...