Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Μαύρη μέρα για τον μπασκετικό Ολυμπιακό!

Τελικά τα χειρότερα δεν είχαν έρθει! "Κεραυνός εν αιθρία" για το μπάσκετ του Ολυμπιακού η σημερινή αποχώρηση των Αγγελόπουλων. Σε μια περίοδο όπου όλη την αθλητική επικαιρότητα απασχολεί το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο...
ποδόσφαιρο, ποιος θα το περίμενε, ότι θα υπήρχε είδηση που θα καταφέρει να επισκιάσει το... "koriopolis".


Μπορεί να είχε τεθεί θέμα αποχώρησης των Αγγελόπουλων πριν από λίγο καιρό, και συγκεκριμένα μετά το τέλος του πρωταθλήματος μπάσκετ, όμως τότε είχε διαψευστεί κατηγορηματικά. Παρόλα αυτά, θυμηθείτε τις δηλώσεις στήριξης του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τα αδέρφια που μόνο τυχαία δεν έγιναν. Οι Αγγελόπουλοι το είχαν σκεφτεί σοβαρά τότε να αποχωρήσουν από τα κοινά της ομάδας, αηδιασμένοι από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τότε που ανέλαβαν, από εξωγενείς παράγοντες, όπως η διαιτησία, το παρασκήνιο κ.α. Οι αντιδράσεις και η στήριξη του κόσμου, του αγνού φιλάθλου ήταν αυτή που τους κράτησε στο τιμόνι της ομάδας. Όχι όμως για πολύ.


Το περιστατικό με Μπουρούση και οι δηλώσεις του διεθνή σέντερ, φαίνεται ότι τάραξαν ξανά τα "λιμνάζοντα ύδατα" στην ΚΑΕ. Αναμφίβολα δυσαρέστησαν τα αδέρφια και αποτέλεσαν μια ακόμα "μαχαιριά" στην επιθυμία τους να συνεχίσουν παρά τα εμπόδια. Προσωπική μου άποψη, οι δηλώσεις του Μπουρούση δεν ήταν η αιτία αποχώρησης των Αγγελόπουλων, αλλά η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι". Οταν ρίχνεις υπέρογκα ποσά και δέχεσαι πόλεμο από κάποιους που σε εμποδίζουν να φτάσεις στην κορυφή, αυτό που δεν περιμένεις ή για την ακρίβεια δεν θες είναι προβλήματα εκ των έσω.


Την μεγάλη έκπληξη που προκάλεσε η απόφαση των Αγγελόπουλων να εγκαταλείψουν την ενασχόληση τους με το μπάσκετ, θα διαδεχτεί εάν δεν έχει ήδη γίνει, η ανησυχία για την επόμενη μέρα της ομάδας. Το μέλλον της. Ποιος θα βρεθεί τώρα να καλύψει το μπάτζετ της νέα σεζόν που ανέρχεται στα 20-25 εκατ. ευρώ; Έχει γίνει κάποια κίνηση των Αγγελόπουλων για να εξασφαλιστεί το μέλλον της ομάδας τουλάχιστον για τη νέα χρονιά ή το καράβι είναι ακυβέρνητο και ζητείται καπετάνιος;Y.Γ.1: Τελικά σε αυτόν τον τόπο, σε αυτήν την χώρα, κανείς δεν μπορεί να πάει μπροστά όταν είναι "με το σταυρό στο χέρι". Οι Αγγελόπουλοι είναι μια ακόμα απόδειξη. Δυστυχώς, ο ρομαντισμός στον αθλητισμό έχει δολοφονηθεί χρόνια τώρα...


Υ.Γ.2: Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιον να τα "ακούει" και να του τα χώνουν συνεχώς επειδή συνεχίζει να πληρώνει για να κάνει λάθη και να μάθει.


Υ.Γ.3: Αν κάποιος έλεγε πριν από ένα μήνα, ότι Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλοι θα φύγουν το ίδιο καλοκαίρι από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θα τον έλεγες τρελό.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...