Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Που κόβουν το ρεύμα και για πόση ώρα; Ενημερωθείτε

Ανακοινώθηκαν από τη δοιήκηση της ΔΕΗ οι εκ περιτροπής διακοπές διαρκειας μιας ώρας:


Αττική:...

12:00 ως 13:00
Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακας, Πεντέλη, Γλυκά Νερά, Παιανία, Σπάτα, Λούτσα, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Καλύβια, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσος, Λαγονήσι.


13:00 ως 14:00
Αιγάλεω, Άγια Βαρβάρα, Δαφνί, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό.


14:00 ως 15:00
Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη, Ριζούπολη, Μαρούσι, Μελίσσια, Κηφισιά.


Κρήτη-Ρόδος:
Στην Κρήτη από 12:00 έως και 13:30 και από 20:30 έως τις 22:00
και
στη Ρόδο από 19:30 έως και 22:00.


Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί διακοπές μετά τις τρεις το μεσημέρι, ούτε οι διακο0πές που θα γίνουν σε άλλες περιοχές εκτός Αττικής, παρά μόνον για Κρήτη και Ρόδο.


Όπως δήλωσε στο Νewsit o πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος "οι εργαζόμενοι είχαμε μια επιλογή. Ανάμεσα στο να χάσουμε τα μεροκάματά μας και την αξιοπρέπειά μας επιλέξαμε να μη χάσουμε την αξιοπρέπειά μας. Θα μείνουμε όρθιοι και θα κάνουμε το καθήκον μας. Δε θα αφήσουμε να ξεπουληθεί η επιχείρηση του ελληνικού λαού. Η ΔΕΗ φτιάχτηκε με το υστέρημα όλων μας και δεν είναι προς διάλυση και ξεπούλημα".


Στο ερώτημα εάν φοβάται ότι ο κόσμος θα στραφεί εναντίον των συνδικαλιστών εάν κοπεί το ρεύμα ο κύριος Φωτόπουλος απάντησε "το φοβάμαι. Ανησυχώ αλλά θέλω να πω ότι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ δεν έχει στόχο να ταλαιπωρήσει τους καταναλωτές. Επί ενάμιση μήνα προσπαθήσαμε να συναντηθούμε με τον Παπακωνσταντίνου αλλά δεν βρήκε ούτε 10 λεπτά να μας δει. Μετά τον ανασχηματισμό είδαμε τον νέο υπουργό οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο το Σάββατο το βράδυ και χθες το πρωί είδαμε τον Παπακωνσταντίνου αλλά δε βγήκε τίποτα. Εμείς πιστεύουμε ότι με τον αγώνα μας θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την απόφαση της κυβέρνησης για περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ".





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...