Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Από... αλλεργία και όχι από αγωνία η έκφραση της Hillary!

Σε μια αλλεργία και όχι στην εκδήλωση αγωνίας απέδωσε η Αμερικανίδα υπουργός εξωτερικών Hillary Clinton το γεγονός ότι κρατούσε το χέρι της μπροστά από το στόμα της, ενώ παρακολουθούσε τη φονική επίθεση των καταδρομέων κατά του...
Osama Bin Laden.


Μία φωτογραφία με την Clinton, τον Obama και άλλους αξιωματούχους να παρακολουθούν την επιχείρηση κατά του Bin Laden ζωντανά από την Αίθουσα Εκτάκτων Καταστάσεων του Λευκού Οίκου, αποτέλεσε μία από τις πιο συγκλονιστικές εικόνες από το... έπος της εξόντωσης του αρχηγού της Αλ Κάιντα.


Η φωτογραφία εμφανίζει την επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας με το χέρι της μπροστά στο στόμα, σε μια χειρονομία που παραπέμπει σε αγωνία για την έκβαση της επιχείρησης. «Αυτά ήταν 38 από τα εντονότερα λεπτά. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το πώς έμοιαζε ο καθένας μας σε αυτά τα συγκεκριμένα... νανοδευτερόλεπτα που τραβήχτηκε η φωτογραφία» τόνισε η ίδια η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη φωτογραφία αυτή, κατά στη διάρκεια επίσκεψής της στη Ρώμη.


«Τρόπον τινά είμαι απορροφημένη στην προσπάθεια να καλύψω έναν από τους ανοιξιάτικους αλλεργικούς μου βήχες. Συνεπώς, δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξιόλογη σημασία» κατέληξε η επικεφαλής του State Department.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...