Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Την εξοδο του από την πολιτική ανήγγειλε ο Λιάνης, κατά την παρουσίαση της Δυτικής Ελλάδας

Την «έξοδο» του από την ενεργό πολιτική ανήγγειλε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Λιάνης, χθες το μεσημέρι, κατά την τοποθέτηση του στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής η οποία, όπως είναι γνωστό, συνήλθε ώστε να ...
συζητήσει τις προτεραιότητες και διεκδικήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παρόντος και του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.


Ήδη εδώ και μέρες υπήρχε έντονη φημολογία περί αποχώρησης του κ. Λιάνη από την πολιτική, ωστόσο, χθες ήρθε η πιο ρητή επιβεβαίωση και μάλιστα από τον ίδιο. Ωστόσο, παραμένει ασαφές αν ο κ. Λιάνης έχει πάρει απόφαση να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος ή αν απλώς προεξοφλεί σύντομη προσφυγή στις κάλπες σε συνδυασμό με δική του απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος.


«Δεν θα ζητούσα το λόγο εάν και η δική μου πολιτική κλεψύδρα έχει φτάσει στο τέλος της, μένουν λίγοι κόκκοι άμμου, έτσι κάθε μου ομιλία μπορεί να είναι η τελευταία μου ομιλία στη Βουλή», είπε ο κ. Λιάνης. Και πρόσθεσε: «Πήρα το λόγο για να χαιρετίσω την παρουσία ενός παλιού φίλου (σ.σ. Κατσιφάρας), ενός ανθρώπου που τον γνωρίσαμε από το κυβερνητικό ήπιο, σύντομο αλλά καθαρό κοινοβουλευτικό του βίο. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σ' αυτή την πολύ ωραία, καινούργια περιπέτεια, μακριά ενδεχομένως από την εμπόλεμη ζώνη που τραβάνε τα πάθη τα οποία δεν περιγράφονται, αλλά στις πύλες της Ελλάδος που έχουν μεγάλη σημασία τους».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...