Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Εκατοντάδες κροτίδες σε γραφείο τελετών!

Δεν υποσχόταν την ανάσταση των… πελατών του, αλλά θα έβγαζε κέρδος πουλώντας στους πολίτες τα απαραίτητα υλικά για να γιορτάσουν την Ανάσταση του Κυρίου ο ιδιοκτήτης ενός γραφείου τελετών στην περιοχή Μελιγού της Αρκαδίας! Οι αστυνομικοί...
είχαν πληροφορίες ότι, εκτός από τις υπηρεσίες που προσέφερε νόμιμα ο τελετάρχης, συμπλήρωνε το εισόδημά του με την πώληση… κροτίδων! Κατά την έρευνα που έκαναν στην αποθήκη του γραφείου τελετών, ανακάλυψαν και κατέσχεσαν 1.930 κροτίδες και συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

*** Ένα μεγάλο φορτίο από 15.085 κροτίδες και παιδικά αθύρματα κατέσχεσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πύργου στην περιοχή της Βάρδας, όπου έκαναν «φύλλο και φτερό» το ψιλικατζίδικο, το σπίτι και το αυτοκίνητο μιας 31χρονης, καθώς και το σπίτι της μητέρας της. Τα παράνομα βεγγαλικά βρέθηκαν κρυμμένα και η 31χρονη συνελήφθη, μαζί με τον 27χρονο υπάλληλο ενός καταστήματος ηλεκτρικών ειδών στην ίδια περιοχή, που βρέθηκε να κατέχει 160 κροτίδες σε μια σακούλα.

*** Βόλτες με… εκρηκτικό φορτίο έκανε ένας 20χρονος του στην Παντάνασσα Ηρακλείου Κρήτης, έχοντας 96 κροτίδες στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Όμως, έπεσε σε μπλόκο αστυνομικών του Τ.Α.Ε. και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων και φωτοβολίδων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...