Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η Lady Gaga στην πασαρέλα (video)

Η Lady Gaga με τις εκκεντρικές εμφανίσεις της τις οποίες επιμελείται ο προσωπικός της στυλίστας Nicola Formichetti, έχει συνηθίσει να κλέβει τις εντυπώσεις όπου και αν βρίσκεται. Από τη στιγμή που ο Formichetti έγινε ο νέος διευθυντής δημιουργικού του οίκου μόδας Thierry Mugler, ήταν θέμα χρόνoυ να δούμε την Gaga και στην πασαρέλα...

 Η νεαρή σταρ ανέβηκε στην πασαρέλα για χάρη του καλού της φίλου, στο fashion show του οίκου Mugler στο Παρίσι, παίρνοντας το 'βάπτισμα του πυρός' ως μοντέλο. Φορώντας ένα στενό μαύρο φόρεμα και στρατιωτικού τύπου καπέλο, έκανε εντυπωσιακή είσοδο, μέσα από ένα σύννεφο καπνού από το τσιγάρο που κάπνιζε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το έντονο μακιγιάζ στα μάτια και στα χείλη, ενώ στα μαλλιά της είχε βάλει ξανθές μακριές κοτσίδες. Η Gaga περπάτησε παρέα με μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα στον χώρο, όπως οιJessica Stam, Coco Rocha και Alek Wek, μέσα σε ένα σκοτεινό με κόκκινα φώτα σκηνικό που δε θύμιζε σε τίποτα ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Τη δεύτερη φορά, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με λευκό μακρύ φόρεμα, καπέλο με πέπλο και τις τεράστιες πλατφόρμες που πολλάκις την έχουμε δει να φοράει. Κατά την διάρκεια της επίδειξης τα ηχεία έπαιζαν το νέο της τραγούδι, 'Βorn This Way', αλλά και το ακυκλοφόρητο 'Government Hooker'.

Η Gaga περπατούσε με απόλυτη άνεση, ωστόσο, όπως εκμυστηρεύτηκε στον Formichetti πριν ανέβει στην σκηνή, είχε τρομερό άγχος. Ο Formichetti είναι ο εμπνευστής του διάσημου πλέον φορέματος της Gaga με το ωμό κρέας που έβαλε η σταρ στα βραβεία MTV.

Δείτε το video:





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...