Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Dancing with the stars: Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ λόγος της αναβολής

Η αναβολή της πρεμιέρας του «Dancing with the stars» πυροδότησε διάφορες φήμες για την τύχη του προγράμματος, μέχρι σήμερα η πιο «δημοφιλής» ανέφερε πως η αναβολή... ...οφείλεται στο ότι δεν έχει κλείσει το καστ και πως οι άνθρωποι της παραγωγής τρέχουν να μπαλώσουν τρύπες για να κλείσουν τα 12 ζευγάρια.

Σημερινό δημοσίευμα της «Real News» ...όμως...
ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Ραγδαίες εξελίξεις αλλά και την αναβολή της πρεμιέρας του «Dancing with the stars» φέρνει στον ΑΝΤ1 ο οικονομικός έλεγχος στα πεπραγμένα της εταιρείας παραγωγής ΕΝΑ Productions τον οποίο διέταξε ο αντιπρόεδρος του καναλιού Θοδωρής Κυριακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα που διεξάγεται εδώ και περίπου δύο μήνες από ελεγκτές του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ατασθαλίες στα οικονομικά της in house εταιρείας παραγωγής.

Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως είχαν ως αποτέλεσμα να δοθεί χθες Παρασκευή εντολή να απομακρυνθούν από την εταιρεία τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Πρόκειται για τιμ στελεχών που στο παρελθόν είχε αναλάβει πρότζεκτ μεταξύ των οποίων το «Next top model» και το «Top chef»....

Η ίδια ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αναλάβει και την ευθύνη της παραγωγής του «Dancing with the stars» το οποίο επρόκειτο να ξεκινήσει την Κυριακή 13 Μαρτίου. Το κανάλι, ωστόσο, ενημέρωσε ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται κατά μία εβδομάδα δηλαδή για τις 20 Μαρτίου. Η επίσημη αιτιολογία του σταθμού ήταν ότι οι διαγωνιζόμενοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κάνουν πρόβες, ωστόσο, είναι σαφές ότι οι τελευταίες εξελίξεις στην ΕΝΑ Productions και η απομάκρυνση από την εταιρεία συντελεστών του επερχόμενου τηλεοπτικού προγράμματος που μένει αίφνης χωρίς παραγωγή, δεν άφησαν άλλα περιθώρια στον ΑΝΤ1 παρά να μετακινήσει το show....

Τα στελέχη του σταθμού κάνουν τώρα αγώνα δρόμου ώστε να βρουν άμεσα λύση και να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του φιλόδοξου πρότζεκτ στο οποίο έχουν επενδύσει πολλά. Την ίδια στιγμή, παραμένει αβέβαιο αν η διοίκηση του ΑΝΤ1, υπό το βάρος των αποκαλύψεων για την ΕΝΑ Productions, θα προχωρήσει και σε άλλες αποφάσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...